Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Garść nowego info [8.6]

Xanter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wiecie w 8.6 pojawi się arta X

GW Elefant (tier IX) Najwyraźniej jest to GW bazujące na podwoziu Tigera Porsche. Działo jest jakby krótsze i ma większy kaliber. Można założyć, że będzie to artyleria przejściowa pomiędzy GW Panther, a GW Tiger. Tak więc zarówno GW Tiger i GW E znajdą się na szczycie linii rozwoju niemieckiej artylerii.
Z obecnych informacji wynika, że nie jest to działo SPG zgodne z historią.

1365840559-U7770.jpg

Prototyp SU-14 (bazujący na podwoziu T-35). Powstały dwa modele, jeden z nadbudówką, drugi bez. Prawdopodobnie z powodu braku nadbudówki może będzie montować w nim cięższe działa. Tak więc, model ten może być wprowadzony po 6 tierowym SU-14. Sowieckie SU-14, bez dachu :D

Batchat 155 55 (model z 1955 r.) (tier IX)
Kadłub żywcem wyjęty z M47 Patton, wieża od Batchat'a 155.
Francuzi w prawdzie mieli do dyspozycji znaczną liczbę Pattonów M46/M47. Może jest to jeden z eksperymentalnych prototypów.

6+copy.jpg

Sexton, brytyjska arta premium

1+copy.jpg

Nowe chińskie drzewko. Czołgi premium, wiecej w filmiku (są polskie napisy w ustawieniach)

2+copy.jpg

http://youtu.be/08Tkl9bhdbM

M-44 SPG (tier VII) - podwozie M41 Bulldog z 6 calowym działem.
Mobilna arta, z przyzwoitą trajektorią pocisku i działem 155mm.

m44.jpg

M53/55 SPG (tier IX) - podwozie M47 Patton. M53 to wersja z działem 155mm, M55 z działem 203mm. Wychył działa w każdą stronę to 30°.

m53m55.jpg

76561198001815076.png
Opublikowano

Miałem kupować SP ale widzę że będzie średni chiński... Kiedy ta aktualizacja wejdzie? I jak myślicie ile będzie kosztował ten nowy czołg premium?

10sfaxw.png

Opublikowano

Jak wiecie w 8.6 pojawi się arta X

GW Tiger na zawieszeniu Porsche - prawdopodobnie Grille 17/21

1365840559-U7770.jpg

Sowieckie SU-14, bez dachu :D

Nowy batchat

6+copy.jpg

Sexton, brytyjska arta premium

1+copy.jpg

Nowe chińskie drzewko. Czołgi premium, wiecej w filmiku (są polskie napisy w ustawieniach)

2+copy.jpg

http://youtu.be/08Tkl9bhdbM

Ciekawe SEXton xD

Opublikowano

za ok. 2 miesiące ;) nie za 5.

ahh up mnie wyprzedił chciałem to samo napisać :P

Kolego, za ok.5 ;) Za ok. miesiąc wejdzie 8.5, a przeważnie następny uptade (czyli 8.6) jest po 3-4mc także 1+4=5 ;) Czytaj !

Opublikowano

Wiem że w 8.5 ale wrzuciłem razem z nowymi artami. Nowego meda chinskiego nie bedzie.

Dodałem więcej info w pierwszym poście.

76561198001815076.png
Opublikowano

Puknij sie saaq 8.5 będzie za 2 tygodnie po 3 teście, ostatnia aktualizacja napewno nie byłA 3 mies temu. Zazwyczaj co ok. 1,5 miesiąca wchodzi nowa aktualizacja, nie wiesz to chociaż nie wprowadzają ludzi w błąd

Opublikowano

dobrze ze przeniosa na X

Nie wszystkie VIII przeniosą na X. Bat155 zostanie na IX a kolejny Bat będzie na X ale to tylko niepotwierdzone info. Ostatecznie jednak X będą miały taką samą siłę ognia jak obecne VIII. Dla osób nie posiadających arty nic się nie zmieni.

76561198001815076.png
Opublikowano

Puknij sie saaq 8.5 będzie za 2 tygodnie po 3 teście, ostatnia aktualizacja napewno nie byłA 3 mies temu. Zazwyczaj co ok. 1,5 miesiąca wchodzi nowa aktualizacja, nie wiesz to chociaż nie wprowadzają ludzi w błąd

O jejku... Następny mądry. Około miesiąc czyli 3-4 tygodnie. Jak mówisz, że dwa, dokładnie zobaczymy... I chyba gramy w inne gry, jak uptade wchodzi co 1,5 mc ! Sam wg. mówił że aktualizacje wprowadza co minimalnie 2miesiące (zależy od wartości aktualizacji), oczywiście teraz uptade wchodzi 8.5 wszedł na pewno szybciej niż np. 7mc temu 7.5 !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...