Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Myszunia ... Pomocy Panowie!

Vanger22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od wczoraj w dniu 12.04.13 zaczeła mi stresznie laggowac myszka :)! gdy łapie ikonke np FireFoxa zaczyna strasznie Laggować ... tak jakby latała co pare sekund :D oraz tez gdy wbijam na jakas gierke np World of warcraft gdy poruszam myszka tez zaczyna laggowac a chodzic moge normalnie .. prosze o pomoc :/ ..to bardzo bardzoo upierdliwe a nic nie pobierałem :/ :huh:

Opublikowano

Może masz za dużo plików i tak ci zamula ? spróbuj od instalować kilka rzeczy nie potrzebnych

PS.Na co masz myszkę na USB czy na inne wejście ?.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

USB ;x

no ale wlasnie ziomus mowie ci ze to tylko od wczoraj sie tak dzieje tak to smigała a wczoraj nic nie pobierałem, komputer skanowałem... i nic avast nie wykrył nie wiem co robic.. a formatu nie umiem robic.

Opublikowano

USB ;x

no ale wlasnie ziomus mowie ci ze to tylko od wczoraj sie tak dzieje tak to smigała a wczoraj nic nie pobierałem, komputer skanowałem... i nic avast nie wykrył nie wiem co robic.. a formatu nie umiem robic.

Spróbuj może przełączyć do innego wejścia USB powinieneś mieć w kompie 2-3.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...