Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Błagam pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam serwer surv+frak i na moim serwie jest bug wlasciciel gildi ma wlanoczny /f c i jak wyjdzie to jak ktos na niego wbije ale musi miec wlonczony chat gildyjny wpisze f disband bez / i usuwa gildie no help!

Opublikowano

Jak ktos ma gildie i ma włonczony chat gildyjny /f c i jak wyjdzie i ma włonczony chat to ktoś może wejść na niego i bez logowania wpisac f disband i usuwa gildie

Opublikowano

to ma że tak napisałeś że wynikało że ktoś po wyjściu typa wchodzi na jego konto.

(haha 3x że w jednym zdaniu xD)

EDIT:

permissions i grupy porobić polecam, bo wychodzi na to że każdy ma prawo do większości komend u ciebie
Polecam PermissionsEX

Opublikowano

permissions nie dodawałem dla factions grupy mam serwer ma już 2 alta tylko teraz coś się te factins popsuło a jak nie pomagasz to nie pisz głupot tu się przychodzi pomagać a nie...

czekam na pomoc

Opublikowano

permissions nie dodawałem dla factions grupy mam serwer ma już 2 alta tylko teraz coś się te factins popsuło a jak nie pomagasz to nie pisz głupot tu się przychodzi pomagać a nie...

Napisz to teraz normalnie.... nie rozumiem o co ci chodzi, skoro ci kur** działało to czemu teraz nie działa? Co usuwałeś po pierwsze

Opublikowano

nosz ile razy pisać mam serwer frakcje i jest mały problem jak ktos w gildi ma włączony chat gildyjny /f c i jak wyjdzie to jakiś inny gracz na niego wbije i bez logowania się wpisze f disband usunie gildie

Opublikowano

Chodzi mu że ktoś bez logowania wchodzi na konto zalozyciela i usuwa gildie.

Zablokuj to w configu.

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

nosz ile razy pisać mam serwer frakcje i jest mały problem jak ktos w gildi ma włączony chat gildyjny /f c i jak wyjdzie to jakiś inny gracz na niego wbije i bez logowania się wpisze f disband usunie gildie

No to może daj plugin na logowanie? albo to już problem tego gracza

Opublikowano

czekam na pomoc

Powiem to tak: NIE WAL Z DUPY NA KAŻDEGO KTO CI PRÓBUJE POMÓC

Po 2: NAUM SIĘ OPISAĆ PROBLEM

sory za CAPS ...

Koledze chodzi o to że właściciel gildi loguje się na chat gildi, a po wyjściu z tego chatu jakiś inny gracz bez logowania może skorzystać z tego chatu (ze swojego konta zwykłego gracza a nie włamując się na konto właściciela gildi (server ma xauth ponoć) ) i usunąć daną gildie.

------------------------

Próbowałeś może zmienić wersje tego pluginu na nowszą albo starszą?? bo jak działało to probably plugin zrobił jebut.

Opublikowano

Jestescie za przeproszeniem Debilami (sorry.) i nie rozumiecie , że gracze mogą wchodzic na czyjeś konto , i bez logowania pisać na chacie.

@top

allowChat: false

W auth me w cfg to zmien.

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Jestescie za przeproszeniem Debilami (sorry.) i nie rozumiecie , że gracze mogą wchodzic na czyjeś konto , i bez logowania pisać na chacie.

@top

allowChat: false

W auth me w cfg to zmien.

ja xauth :( i chodzi mi o to że nie pisać na chacie ebz logowania jak ktos ma włonczony chat gildyjny mogą usuwać gildie :(

czekam na pomoc

Opublikowano

Chodzi mi oto że jak ktoś ma włączony czat gildyjny /f c i ktoś wyjdzie , ktoś inny wejdzie I NAWET NIE MUSI SIĘ ZALOGOWAĆ wpisze /f disable i po frakcji , right?

Przeinstaluj wszystkie pluginy , najnowszych wersji poszukaj .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...