Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Nowe gry wyścigowe

Kiceł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka all, potrzebuję waszej pomocy ;) Mam zamiar kupić jakąś nową ścigałkę na lapka. Jednak parę lat temu kompletnie straciłem orientację w gatunku :D Piszcie swoje propozycje - wyścigi, rajdy, obojętnie. Zależy mi na ładnej grafice, dobrym feelingu sterowania i dość długim singlu. Nowe MW, WRC 3, Dirt 3? Doradźcie, tylko z uzasadnieniem :)

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Need For Speed Most Wanted 2005

Need For Speed Most Wanted 2012

Need For Speed Carbon

Need For Speed Shift

Colin Mcrae

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Hmmm słuchaj

Obczaj sobie grę rFactor.

Jest to symulator wyścigowy, a nie jak np. F1 2012 arcade.

Do tej gry w sieci mozna znaleźć mody, multum torów wyścigowych jak i aut - naprawde jest tego duzo.

Jeżeli interesujesz się zwłaszcza F1, masz dobrą kierownice to możesz sobie grać wiele godzin, aż Cię wciągnie.

Jedynie z tych w miare ''nowszych'' to:

F1 2012

F1 2013 - PREMIERA POD KONIEC ROKU, PEWNIE LISTOPAD :X

Test Drive Unlimited 2

Opublikowano

Ok, już lepiej :) Czekam na dalsze propozycje, na razie poczytałem co nieco o TDU i Shifcie 2 i wydaje mi się OK :D

YGsMv3q.jpg
Admin Cienia
Opublikowano

Z gier które nie zostały tutaj wymienione polecam FlatOut Ultimate Carnage. Co prawda gra nie jest już nowością, jednak charakteryzuję się przyzwoitą grafiką, dobrą fizyką jazdy oraz rozbudowanym modelem zniszczeń pojazdów.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Polecam GRID'a, można go obecnie kupić w przecenie, a w maju wyjdzie druga część. N4S nie polecam, seria kończy się na pierwszym Most Wanted, później to sama komercha :).

Opublikowano

@Refresh

Znajdą się jeszcze jakieś propozycje? Z NFSów nowych który według Was najlepszy? Hot Pursuit 2010, Shift 2, Run, MW 2012?

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

@Zavetti

Nieee NFS'y kończą się na Undercoverze gdzie jeszcze jest stary dobry silnik z pierwszego Most Wanteda + tuning. Od Pro Streeta wzwyż same gówna.

@topic

Polecam ci wszystkie dirty i wrc bo te gry są świetne. Co do nowości jest nowszy Test Drive od 2, a mianowicie Test Drive: Ferrari Racing Legends. Jak sama nazwa wskazuje jeździsz tylko ferrari, ale gra jest przyzwoita i możesz sobie w nią zagrać. Nie wychodzą często gry samochodowe, ale w tamtym roku premierę miała gra Ridge Racer Unbounded, która również jak Test Drive jest dobra. Co do nowszych to chyba wszystko. Bym zapomniał o F1. Jak już ktoś wyżej wspominał w tym roku ma wyjść 13. Może Tobie się spodoba, ale tego typu wyścigi mnie nie kręcą.

Opublikowano

Ok, dzięki wielkie all, łapcie po lajku. Tyle propozycji na pewno wystarczy, będzie w czym wybierać :D

Temat do zamknięcia.

@DOWN:

Nie Flatout przypadkiem?

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

No właśnie czekam z niecierpliwością, tylko nie wiem czy lapek uciągnie (i5 3210M, Radeon HD 7670M). Słyszałem też o takim tworze jak Project Cars bodajże, ale to chyba 2014? Czy jakoś tak.

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...