Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Przegrane wszystkie mecze

ksmauvbo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie wiem co jest grane do tej port dobrze sie gralo i wygrywalo sie wiekrzosc meczy powiedzmy 3 wygrane 1 przegrana od 4/5 dni cos sie zmienilo nie moge wygrac zadnego meczu ponad 30 meczu przegranych pod rząd co jest grane czemu trafiam na takich noobow albo jak ze znajomymi gram powiedzmy my mamy po 200 + winow a przeciwnicy zazwyczaj wszyscy po 1000 + no i oczywiscie przegrana ;(

Opublikowano

to pewnie spisek Riotu, abyś nie mógł dostać first win of the day i żebyś odszedł z tej gry, ps to prawda

JP7SYyZ.gif

Opublikowano

Czasem tak jest nie poradzisz , jakis 1 miech temu mialem o 116 wiecej meczy wygranych od przegranach teraz tylko 96 mam. Nie przezemnie tyle przegrywam tylko przewaznie przez jedno ogniwo co mysli ze jest najlepsze

Opublikowano

Najlepiej graj z kolegami (o ile dobrze grają) , wtedy masz 90% szans na wygraną. Brak feederów , afków etc.

Sashinn_eune_5_5_logo.png

Opublikowano

Bo nie dostrzegasz wlasnych bledow i zwalasz wszystko na team, od razu widac ze pewnie flame od ciebie w grach jest, ignoruj trolli i sam nic nie pisz.

Ps nie uwierze ze miales 30 lose pod rzad :-)

Opublikowano

Powiem ci tak , jest kilka na to odpowiedzi:

1) Po oddaniu First blooda / złego pickniętego champa itp itd , zaczynasz po prostu FLAME na tego użytkownika po czym on się denerwuje i nie może się kompletnie skupić na grze , w takiej sytuacji twój % na wygraną leci strasznie w dół .

2) Grasz z kolegą który jest o dewizje w tył od ciebie .

3) Nie potrafisz grać / wyccerować gry

JAK WYGRAĆ:

Hmm , jeżeli masz kolegę który siedzi w goldzie poproś go o zagranie z 3 rankedów , jeżeli spodoba mu się twój styl gry napewno będzie chciał grać z tobą więcej , w takiej sytuacji będziecie mieli bardziej doświadczonych sojuszników ale również przeciwników. Jeżeli nie masz nikogo do zagrania , napisz na forum może ktoś się znajdzie xdd.

Opublikowano

Też to zauważyłem ( i nie tylko ja, lecz moi znajomi też ).

Co chwile dobiera do mojej drużyny idiotów którzy po 5 minucie leavują... Przeciwna drużyna 2 osoby potrafią mięc tyle winów co moja drużyna razem wzięta.

DAT LOGIC RIOT !

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Na prawdę RIOT nie pomyślał. Dajmy na to taka sytuacja: Wybieramy championów, wszystko ładnie patrzę a nagle w teamie: Annie, Master, Akali, Talon, Diana. Wszyscy chcą iść na mida. Wchodzę do gry, 3 AFKów - ja Talonem na mida, ale Master i Akali na bota bo żaden "ajm noł solo" i w 10 minucie nie ma wieży inhibitora. Do tego nie chcą się poddać i tracimy 30 minut życia :) Kolejny mecz dobrze nam idzie, wszystko ok lecz 2 feederów, 2:17, 4:20 - mecz oczywiście przegrany. I takie okoliczności 4-6 razy pod rząd

A co najlepsze? Ci feederzy to zazwyczaj ludzie z 5 lv którzy chcieli zagrać na kontach ich 30 lvlowych kolegów z 500 wygranymi

Opublikowano

"najwiecej placza ci co sami nie umieja grac " ...

zacznijcie dostrzegac swoje bledy nie innych nie wyzywajcie nikogo gratulujcie i pomagajcie grajcie teamowo ! jesli zobaczycie ze ktos zajal wam linie wezcie inna support/jungla

kiedys musicie sie nauczyc wszedzie grac nie ma innej opcji ...

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Opublikowano

niby match making byl poprawiony a ja sadze ze jest inaczej przeciwnicy 2-3x tyle winow co ja..

@up wiem że nie gram jakoś "super" ale powiedz mi jak mam wygrać z dużo więcej doświadczonymi graczami?

dzisiaj kayle 1/21 feeder.. na początku gry first blood dla przeciwnikow.. ashe od poczatku gry afk..

Opublikowano

Ja też jestem za tym, żeby zamiast narzekać to patrzeć na swoje błędy lecz powiedz mi, że sam wygrasz cały mecz pomimo noob teamu :)

Opublikowano

Każdy gracz ma lepsze i gorsze dni. Jednego dnia wygrałem 6 rankedów pod rząd, innego spadłem o 2 dywizje do tyłu.

Polecam champy do carrowania gier jak Garen, Xin czy chociażby jakiś adc. ;)

Opublikowano

niby match making byl poprawiony a ja sadze ze jest inaczej przeciwnicy 2-3x tyle winow co ja..

@up wiem że nie gram jakoś "super" ale powiedz mi jak mam wygrać z dużo więcej doświadczonymi graczami?

dzisiaj kayle 1/21 feeder.. na początku gry first blood dla przeciwnikow.. ashe od poczatku gry afk..

Ja dzisiaj sobie gram i skład mieliśmy taki: Ja MAlphite kolega Blitzcrank i jakiś Darius, Katarina, Xin Zhao. Padli po 2-3 razy i od razu afk na respie i musiałem z kumplem grać 2v5. Na końcu jak nam rozwalali już Inhibitory i nexusa to się obudzili i zaczęli grac.. I do mnie, że nie umiem grać bo nie wydefowałem no kurwa -.- ..

A co do tematu to graj z kolegami to będziesz częsciej wygrywać.

lucyfergif.gif

Opublikowano

Beka, ja od 2tygodni wygrywam przawie wszystko, wczoraj gralem z 20minut 4v5 a jakos dalem rade i po powrocie 5 gracza wygralem. Wystarczy miec dobre podejscie + grac z przynajmniej jednw osoba ktora jest dobra duo. Zreszta solo tez da sie wygrac jak sie komunikujemy z teamem a nie flame'ujemy. Rozumiem ze jesli gracie z apc 1/13 i adc przegrywajacym linie na 2 supportow to nic nie ugracie ale to sie zadko zdaza.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

To, że przeciwnik ma 1000 winów to nie znaczy, że jest dobry.

Masz pecha i tyle. Raz trafisz win strike, a raz loose strike.

"wiekrzosc"

Serio?

1994993994.png
Opublikowano

Jakbyś wziął do ręki słownik i zaczął używać znaków interpunkcyjnych, to na pewno zacząłbyś wygrywać. Twój tekst jest jak rzeka...

A tak na prawdę, to przestań obrażać innych graczy po błędach, lepiej jak nic im po błędzie nie napiszesz niż 'omg why noob?'.
Zacznij zwracać uwagę na swoje błędy to z czasem pewnie zaczniesz lepiej grać.

Btw. która dywizja? Bronze czy silver?

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

Graj na botach jak tam nie dasz rady to odinstaluj grę ^_^ .

Nie no tak na serio to poćwicz na nich jak będzie ci dobrze szło to popracuj nad sobą psychicznie czyli nie denerwuj się podczas gry bo wtedy się rozpraszasz i nie wygrasz.

Opublikowano

Ta, albo ranked gdzie nie ma supporta, jungler który 24/7 siedzi w jungli 0 gangów, adc się żali że nie ma supporta, akali robi się pod suppa 0 Ap, mider feeduje, jedyny ogar solo top (ja) i jak tu wygrać rankeda? Nie da się. Jeszcze sytuacja piwtarza się przy kumplach co ci powiedzą na skypie wprost że mama każe im kończyć i jakby nigdy nic poprostu się rozłączą i jeszcze płaczą że dostali bana na miecha. Czy tylko ja żyje z idiotami?

Opublikowano

@up tak sie gra z 13 latkami hahahhaha :O na skype xD kto gra przez skype juz odrazu widać, że ogar;) przy 5 osobach na skype nic nie slychac :O jest taki bajzer że nie da sie skupić nigdy w nic nie graj tak

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

Jesteś słaby, nie potrafisz grać. Jak masz problem, pograj w tetrisa.

Zeby nie było, nie flejmuj, graj teamworkowo i wygrasz

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Wy mówiecie ze dobiera wam noobków, a innym pro team. A zauwazcie ze jak wy wygracie totalna wygrana to oni mowia to samo, że wy pro oni lamy. Druzyna jest najzwtczajniej w swiecie dobierana losowo, nie win siebie bo to bez sensu. Nie ma co nikogo winic. Wszystko jest losowe. Teraz mialem 6 lose z rzędu a wczoraj jakies 5-6 winów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...