Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[szukam] plugin do dropania itemów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, jak zapewne zauważyliście w temacie szukam pluginu do dropania itemów, mianowicie chodzi o to, że mam plugin BookRules i napisałem komende "/gamerule keepInventory deny" teraz chciałbym wiedzieć czy jest jakiś plugin który daje graczowi który zabił innego wyznaczone itemy w wyznaczonej ilości i jakieś 50 kasy

szukam także pluginów, który daje kity (chyba KitTools) ale chciałbym wiedzieć jak zrobić by gracze mieli dostęp do /kit Gracz (enchantowanego, np. zbroja żelazna prot III) a vipy do /kit VIP (diaxowa prot II), więc do tego chciałbym wiedzieć jak zrobić by dana ranga mogła używać danej komendy i jak zrobić by w /kit Gracz były enchant itemy.

Kolejna sprawa to chodzi mi o zedytowanie pluginu PvPlevels tak by nie było że (poziom postaci)+2=(poziom postaci)+1 tylko żeby było 1=(poziom postaci)

Ostatnia sprawa, to sprawa dotycząca czy jest jakiś plugin na którym można w command blockach (komendą) dawać komuś czyjeś głowy (graczy/mobów) lub kolorowe ubrania?

skype ktoś, ktokolwiek?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...