Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] EU vs. US broker

sasssori

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gram około roku czsu na servie EU i przed chwilą wpadłem na pomysł sprawdzenia servera US wszystko było fajnie ludzi sporo ale jak zobaczyłem ceny w brokerze to aż mi się słabo zrobiło porównam 2 ceny :) 16 agresive exobites (czerwone) serv EU 15k -20k $ serv US 260k -300k $ , mod prec+might IV EU 100k - 120k $ US 1.000.000 $ takie ceny w kryzysie ?:D

Opublikowano

sluchaj ni ema co porównywać jak masz podgląd serverów to możesz coś powiedzieć :) a zbroje? podam jeden przyklad server EU shoulders tech ninja 90k 5 lvl item ") tak ze zbroji nie porównuj gram w tą gre i wiem co ile kosztuje :)

Opublikowano

No ale chodzi nam o to, że na obu światach ludzie są przyzwyczajeni do cen, bo jeżeli na serwie gdzie rzeczy są drogie kupije sie drogo, to także sprzedaje sie drogo, a na drugim serwie tanio.

image.png 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ekonomia na serwerach EU padla juz jakies pol roku temu. wczesniej mielismy zblizone ceny do tych co byly w stanach - exobity za 200-300k to bylo normalne, najlepsze kolekcje chodzily po 10mln i wiecej. teraz ciezko na czymkolwiek, oprocz drogich kolekcji i rzadko spotykanych itemow, zarobic porzadna kase. szkoda, bo grajac aktywnie pve i pvp potrzeba sporo funduszy na obsluge postaci (naprawy, cole, consumable), no chyba, ze wszystkie rzeczy potrzebne znajdujesz sobie sam i nie musisz korzystac z rzeczy wystawionych w AuctionHouse'ie zbyt czesto...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...