Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] ravia

Moonkin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem już od dłuższego czasu nie mogę wejść na stronę ravi ponieważ wyskakuje mi jakiś error oto ss:

3jpg_nhphxwx.jpg

2jpg_nhphxwh.jpg

1jpg_nhphxea.jpg

Mam tak od ponad 2 tygodni, wcześniej normalnie śmigało wszystko.

za pomoc wynagrodzę ;>

76561198000653039.png
Opublikowano

Nie grałem na serwerze około 2 miesiące ale wchodziłem na stronę normalnie przedtem, od parunastu dni tak tylko mam, próbowałem przez proxy to mam tylko "setting cookie..."

76561198000653039.png
Opublikowano

Hajda Gz Mod ;D . A i wracając do sprawy. Mam to samo . Spróbuj wejść przez proxy.org jak Tobie wejdzie to znaczy że masz bana na IP . A jak nie to znaczy że nie masz bana . A i ja mam to samo , więc podpinam się do tematu . Oj przepraszam . Nie zauważyłem co powyżej pisano . Drugi sposób to wyłącz antyvirusy lub przeskanuj kompa czy nie masz zainfekowanych plików od przeglądarki . 3. Sposób Isamu pisał . Wejdź tak : Start /Panel Sterowania / Sieć i Internet / Opcje internetowe / Prywatność / I ten suwak minimalizujesz na sam dół .

Masz ss :

cncn.jpg

212z9rs.jpg

Opublikowano

Zmień przeglądarkę. Ravia zmieniała IP. Wyczyść cookies i sprawdź.

Sprawdzałem z Firefoxa i Opery miałem to samo, wyczyszczenie cookies też nie pomogło.

Hajda Gz Mod ;D . A i wracając do sprawy. Mam to samo . Spróbuj wejść przez proxy.org jak Tobie wejdzie to znaczy że masz bana na IP . A jak nie to znaczy że nie masz bana . A i ja mam to samo , więc podpinam się do tematu . Oj przepraszam . Nie zauważyłem co powyżej pisano . Drugi sposób to wyłącz antyvirusy lub przeskanuj kompa czy nie masz zainfekowanych plików od przeglądarki . 3. Sposób Isamu pisał . Wejdź tak : Start /Panel Sterowania / Sieć i Internet / Opcje internetowe / Prywatność / I ten suwak minimalizujesz na sam dół .

Masz ss :

cncn.jpg

1. Wchodziłem przez proxy nie działa.

2. Wyłączałem antywirusy, zaporę nie pomagało dodam że specjalnie format zrobiłem i od razu po zainstalowaniu clienta ravi spróbowałem wejść to miałem to samo.

3. Zrobiłem myk z paskiem tez nie pomogło.

76561198000653039.png
Opublikowano

Zmień IP za pomocą HideMyIP i sprawdź czy możesz wejść na innym

Jeżeli wejdziesz na innym musiałeś dostać bana na ip.

Wchodziłem przed chwilą na GoogleChrome na stronke Ravii i powiem Ci ,że działa mi bez zarzutu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...