Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prezentacja] Asmodiański legion RadicalZ zaprasza do wspólnej gry!

Kotlet95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jesteśmy legionem, ktory nie ma na celu 100+ członków, jesteśmy legionem, ktory ma na celu wspólne granie, a w moim przypadku wręcz no lifienie :p chcemy stworzyć sprawną, max 20 osobową rodzinkę, z którą wbijemy z czasem top 5 w ranku i tytuły przynajmniej oficerów, tak wiec jeśli traktujesz aiona jak przelotną grę, w którą chcesz po prostu pograć, to w tym miejscu możesz opuścić temat, bo my szukamy stałych graczy. Jeśli jestes zainteresowany osiągnięciem czegoś w tej wspaniałej grze, to serdecznie zapraszamy, mamy prywatny kanał na Ts i jest nas jak na razie 5, jeśli chcesz dołączyć do elity, to zapraszamy, lvl i doświadczenie sie nie liczą, my możemy cie wszystkiego nauczyć, to tyle.

Kontakt:

-w grze: Krassus/Lostas

-forum (priv)

Opublikowano

a po ile gracie i w jakich godzinach ;P ? bo ja praca praca i czasami mam 3-4 godzinny dziennie a czasami tylko godzinę bym miał ;)

PS: jaka klasa wam się przyda ;) a jakiej na pewno nie robić :) ? bo ogólnie to zawsze grałem łucznikiem ;) ale mogę spróbować czegoś innego ^^

napisz jakie klasy postaci wam się przydadzą ;)

jaki server :P

no i jaka rasa (dobro czy zło ) :P

1452284540-syg_sashimo.png

Opublikowano

Troche sie zmieniło. Nasz aktualny squad to: Chanter, Assasin, Cleryk, Glad i (jeszcze nie pewny) Templar, brakuje nam wlasnie Rangera i dwóch magów i to tyle jeśli chodzi o rekrutację do pierwszego squadu, każda z osób, ktora zajmie powyższą pozycje dostanie stanowisko zastępcy, po osiągnięciu pierwszej, pełnej dywizji, rekrutacja bedzie odbywać sie juz tylko bardziej otwarcie, bedziemy po prostu przyjmować kogo wlezie, jednak maksymalnie na stanowisko legionowicza. Squad pierwszy to obowiązek, poświęcenie i współpraca, wiec musisz byc pewny na 100%, jeśli chcesz wstąpić do squadu pierwszego, ponieważ wlasnie w tym squadzie chcemy osiągnąć to wszystko, o czym pisałem wcześniej, a reszta, czyli wszystko poza squadem pierwszym, to 4fun i samowolka, wiec sam zadecyduj gdzie chcesz byc, masz wolną rękę. A szczegóły odnośnie razy były w temacie, rasa: asmo (ta zła), serwer: Anuhart.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...