Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Psycholog z pretensją

CiociaEwa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Idź być psychologiem gdzie indziej.

No niestety skierowano mnie tutaj.

Jestem nową użytkowniczką forum a więc Ty mając mentora powinnaś mnie wspierać i pomagać.

Opublikowano

Ludzie już żygam tymi trollami. Nie da się spokojnie poczytać tematu bo jakiś dzieciak wyskoczy ci z jakimiś koreańcami i zaspamuje wszystko. Teraz ktoś wymyślił jakąś ciotke Genie. Niech administracja/moderatorzy wezmą się do roboty i posypią banami bo ja tu nie mogę spokojnie popisać/czytać.

I tak dla informacji autorów kont: KURWA TO CO WY PISZECIE WCALE NIE JEST ŚMIESZNE!!

Opublikowano

Ludzie już żygam tymi trollami. Nie da się spokojnie poczytać tematu bo jakiś dzieciak wyskoczy ci z jakimiś koreańcami i zaspamuje wszystko. Teraz ktoś wymyślił jakąś ciotke Genie. Niech administracja/moderatorzy wezmą się do roboty i posypią banami bo ja tu nie mogę spokojnie popisać/czytać.

I tak dla informacji autorów kont: KURWA TO WCALE NIE JEST ŚMIESZNE!!

Ależ kto Ci mówił, że to ma być śmieszne?

Jestem normalną użytkowniczką forum.

P.S. Nie jestem Gienia tylko Ewa.

Opublikowano

Nie wierzę aby dorosła osoba zajmowała się pisaniem (pouczaniem) na forum i to na którym większość to gimbusy w tym ja :P

Czyli twierdzisz, że całe forum to gimbusy tak?

Nie ma tu nikogo dorosłego?

Otóż, mylisz się.

Opublikowano

Nie widzę problemu, abyś umieściła tu tego Bloga z chęcią go przeczytam.

A skasowali jakieś mendy forumowe.

/Witam nową użytkowniczkę powodzenia w pisaniu blogów.

Opublikowano

YHY zaczyna sie 2 YT , tysiące kont pozdjących sie za "celebrytów"

SKOŃCZ TROLOWAC TO ŻAŁOSNE

Skończ pisać dużymi i kolorowymi literami bo to jest denerwujące.

Właśnie zaprezentowałeś swój poziom.

#up Jedyny normalny, witam ;)

Opublikowano

Czytaj ze zrozumieniem napisałem "większość",lecz i tak mam szacunek do wszystkich innych użytkowników jeśli kogoś uraziłem pisząc gimbus to szczerze przepraszam, a co do ciebie ciotko Geniu to jestem pewny że to jest troll.Randomowy nick "CiociaEwa" i randomowe zdjęcie dorosłej osoby.

Opublikowano

Szanowna Pani Ewo,

Pani obecność jest potrzebna tutaj jak pęknięcia w świeżo odlanej stali. Użytkownicy tutaj nie chcą wychowania - od tego mają rodziców. Wchodzimy tutaj odreagować - mam 20 lat, a czasem lubię zachowywać się na forum jak nastoletni, głupi bachor. To forum służy jednoczeniu się użytkowników, nie ich wychowywania.

Pozdrawiam Damianus Zexyx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...