Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobór karty graficznej

Asta12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema chciałbym zakupić nową kartę graficzną w granicach 300-450 zł . Do mojego sprzętu tu go podam

System operacyjny : Microsoft Windows XP Professional z SP3

Płyta główna:

Typ procesora DualCore AMD Athlon 7750, 2700 MHz (13.5 x 200)

Nazwa płyty głównej Asus M3N72-D (2 PCI, 2 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN, IEEE-1394)

Mikroukład płyty głównej nVIDIA nForce 750a SLI, AMD K10

Pamięć fizyczna 3584 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM)

DIMM1: Kingston 2G-UDIMM 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz)

DIMM2: Kingston 2G-UDIMM 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 M

Jakby coś jeszcze było potrzebne napiszę ;p. ( informacje z everesta ;p ) .Chce kupić nową bo moja stara czyli ATI Radeon HD 4800 Series coś szwankuję.

Opublikowano

a no za nowy nie jest ^^ ale mw3 na średnio wysokich chodzi ;p . Zasilacza w eversicie nie sprawdzę nie tylko trzeba obudowę zdjąć ?? ;p tak za bardzo nie kumaty w to jestem ;p

Opublikowano

hedy 500 atx p-pfc 500W takie coś znalazłem to chyba to ;p

Jak trzeba wymienić to też bym prosił o jakiś taki dobry i w dobrej cenie ;p ^^ .

Opublikowano

Z ego co czytałem to pamięć ram musi być kompatybilna z płytą główną . Mógłby mi ktoś doradzić płytę z h61 bo kompletnie zielony w to jestem ;p i kompatybilne z tym ramy . Tera dla wszystkich którzy pisali daje like ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...