Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

hacki/mody do SA:MP 0.3x [PYTANIE]

Mieszko294

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam prośbę aby pomóc mi znaleźć pewien mod do sampa. Jestem administratorem na pewnym serwerze, i potrzebował bym moda czy tez hacka który pozwoliłby mi "zniknąć". Czyli ze ja widzę swoją postać, i mogę nią chodzić, ale inni gracze nie. Mam sobieta, ale tam chyba nie ma takiej funkcji.

Drugie pytanie dotyczy sobieta, mam wersję na 0.3x i mam pytanie: po pierwsze, czy da się nim crashować serwer? a po drugie czy dam rade nim wejść do pojazdu, ale w taki sposób bym nie dostał kicka, bo jak klikam to kółko na myszce i na pojazd, dostaję kicka za "Wchodzenie do pojazdów poprzez sobiet mod"

I ostatnie pytanie, czy istnieje program, który ukryłby przed serwerem moje ip, czyli nie da sie mnie zbanowac na ip, wiem cze był taki wątek, ale nie znalazłem tam nic.

Pozdrawiam.

Opublikowano

1. Nie ma czegos takiego mozesz to zrobic tylko za pomoca komedny admina dajac sobie dymek.

2.Crahowanie serwera to nie jesr S00bek. To jest Didos(Czy jakos tak). Tak mozna wejsc do auta bez kicka. Zobacz jest na MPC poradnik o tym.

3. Nie bo jak ktos wchodzi na serwer to automatycznie pokazuje sie jego IP. Ewentualnie mozna na hotspocie wbic i wtedy jak cie zbanuje to mozesz sobir wbic jeszcze raz.

Opublikowano

Pobierz sobie Gta sa cam hack, tam bodajże była taka opcja, że kiedy naciskałeś jakiś przycisk miałeś ghosta, czyli że np stoisz w jednym miejscu, a duchem sobie latasz po Los Santos i Cię wtedy nie widzą

@EDIT

ta twoja historia o adminie coś mi tu śmierdzi kantem, heh

7uy9xRp.png?1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...