Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Handel Rangą

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Idziemy do Yu-Hwana wpisujemy ile rangi chcemy oddać, komu i ile yang za to chcemy. Oczywiście zabezpieczyłem to jak tylko mogłem i nie można bugować typu "nan". Quest

http://wklej.to/o12GA

nexi.png

CYTOWAĆ MOJE POSTY, JEŚLI LICZYCIE NA POMOC !!

Opublikowano

Poza błędami ortograficznymi typu "przecierz" to wszystko jest w porządku. Działa, dzięki!

umarł

Opublikowano

quest fajny z tym ze jesli ktos ma dodany owoc zycia ktory zbija range i daje np Dobry po kilku kliknieciach to jest to zbyteczne.

No ale like za udostepnienie.

Dam jak bd mogl.

@Edit: Napisz quest handel doswiadczeniem.

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

quest fajny z tym ze jesli ktos ma dodany owoc zycia ktory zbija range i daje np Dobry po kilku kliknieciach to jest to zbyteczne.

No ale like za udostepnienie.

Dam jak bd mogl.

@Edit: Napisz quest handel doswiadczeniem.

Myślę jednak, że można tego questa wykorzystać do innych rzecze, właśnie takich jak handel doświadczeniem.

Wystarczy zmienić funkcję z rangi na doświadczenie.

pc.get_aligment() -> pc.get_exp()

pc.set_aligment() -> pc.give_exp()

Opublikowano

Jest niby, handel Rangą, gdyż kolega @x UP nie potrafi czytać i stwierdził że handel expem między graczami to to samo co handel expem z pudełka. Z resztą, gadanie z takim człowiekiem mija się z celem.

nexi.png

Opublikowano

Jest niby, handel Rangą, gdyż kolega @x UP nie potrafi czytać i stwierdził że handel expem między graczami to to samo co handel expem z pudełka. Z resztą, gadanie z takim człowiekiem mija się z celem.

Zobacz do jakiego posta dałem odnośnik, a potem zacznij pierdolić że nie potrafię czytać. Nigdzie nie widzę, żeby w poście endymiona były jakieś pudełka czy coś w tym stylu.

....

Opublikowano

Tak, tylko, że w queście endymiona nie mamy 100% pewności, że druga osoba nam zapłaci, jest jedynie ofiarowanie expa.

nexi.png

Opublikowano

Właśnie nie wystarczyła. Bo gdy dałem if zmienna = "nan" then to i tka po wpisaniu nan bł bug.

nexi.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...