Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Enchantment View coś w tym stylu na multi.

drops1999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam...

chce zrobić PRO eq na servie... ale żeby zrobić to sporo trzeba się natrudzić i po farcić... a wkurza mnie to że inni jakoś mają dobre eq...

chodzi o to że widziałem na yt Enchantment View noi fajnie itp... ale szukałem w necie 1.5.1 dobra ściągam plik .jar gdzie to wrzucić???...

dobra druga sprawa jest taka że kazali mi default z alternate pliki i podczas enchatowania bd mi po angielsku pokazywało wie ktoś jak to może na polski przetłumaczyć lub ma ktoś jakiś spis co poszczególne coś znaczy? ;p

dziekuje z góry jak coś nie zrozumiałe pisać postaram się wyjaśnić

Opublikowano

Pliki wypakuj do "Minecraft.jar" otwórz winrarem,

Poszczególne enchanty

http://www.minecraftwiki.net/wiki/Enchanting

Tu po polsku enchanty:

http://pl.minecraftwiki.net/St%C3%B3%C5%82_do_zakl%C4%99%C4%87

i

I CO TO MI DA??? jak ma po ang te enchanty to np ble ble -ostros1 -dupa dupa -ostros 1 wiec nie da sie przewidziec... musiał by to być konkretny cheat :)

http://www.minecraftwiki.net/wiki/Enchanting

Tu po polsku enchanty:

http://pl.minecraftwiki.net/St%C3%B3%C5%82_do_zakl%C4%99%C4%87

Po pierwsze To nie działa na multi!

Po Drugie Naucz sie bonów to bedziesz mial pro EQ

a co do tamtego pana wrzucam do minecraft.jar nadal nie działa jak byś mógł podeslij mi cały plik okey? :)

Opublikowano

Enchantment View działa jedynie na single player, ale proponuje ci wejść na Single Player i próbować tam zrobić na Creative Zbroje,Spodnie,Hełm,Buty,Miecz,Kilof na różne dobre proty np: Ja robiłem tak że na Singlu brałem sobie z 5 zbroi robiłem każdą na 30 lv,ale przed enchantem robiłem ss jakie są znaki i jak wychodził prot 4 to wchodziłem na multi i patrzyłem się na Screen'a i sprawdzałem 3 pierwsze znaczki i 2 ostatnie i proty 4 były :) Polecam bardzo dobry sposób choć nie zawsze działa ja miałem tak że na 5 razy z 3 razy weszły :) Like bym prosił.

Jeśli pomogłem to daj "Lubię to", bardzo mnie to zachęca do dalszej pracy :)

1367352043-U384748.png

Opublikowano

Usunełeś folder meta.inf ? jeżeli nie, mod nie zadziala.

Tak mod działa na singlu, jednak prosił tylko o enchanty. i pomocą z zaintalowaniem moda

Opublikowano

Enchantment View działa jedynie na single player, ale proponuje ci wejść na Single Player i próbować tam zrobić na Creative Zbroje,Spodnie,Hełm,Buty,Miecz,Kilof na różne dobre proty np: Ja robiłem tak że na Singlu brałem sobie z 5 zbroi robiłem każdą na 30 lv,ale przed enchantem robiłem ss jakie są znaki i jak wychodził prot 4 to wchodziłem na multi i patrzyłem się na Screen'a i sprawdzałem 3 pierwsze znaczki i 2 ostatnie i proty 4 były :) Polecam bardzo dobry sposób choć nie zawsze działa ja miałem tak że na 5 razy z 3 razy weszły :) Like bym prosił.

tak robiłem to ale naprzykład... ble ble 1 i wyszło mi ostrosc 1 później np dupa dupa i też wyszło mi ostrosc 1... oglądałem na yt i żadko kiedy to samo jest... wiec raczej tak nie da ://// mi chodzi o bardzie zawodny sposob bo lvl troche sie nabija...

Usunełeś folder meta.inf ? jeżeli nie, mod nie zadziala.

Tak mod działa na singlu, jednak prosił tylko o enchanty. i pomocą z zaintalowaniem moda

czytaj -,- chodzi u multiplayer ..... a nadal z twojej wypowiedzi nic nie rozumiem... mów tak prościej...

Opublikowano

Wpisujesz w starcie %appdata% wchodizsz w folder minercraft. wbijasz w folder bin bierzesz miencraft otwórz za pomocom winrar usuwasz Meta-INF i wgrywasz to wszystko do tego rar i gotowe.

75c2377d0268a.png

Opublikowano

Jedyne co możesz zrobić to podmienić w pliku minecraft.jar plik odpowiadający za litery galaktycznego alfabetu na normalny i będziesz miał po angielsku, ale to za wiele nie da bo są to raczej anegdoty, które za wiele nie pomogą :D Innej opcji na multi nie ma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...