Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Szansa na havoka/herculesa i co lepiej

Rosół376

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam dylemat składać havoki czy herculesy? A i jaka szansa jest na havoka z zety a jaka na herculesa z kappy? Za pomoc laaaaaaajk

Opublikowano

Na havoka nieokreślona, ale wiadomo że po 50 zetach nie ma opcji żeby nie mieć full havoc. Na herca ~25%, 25% na nic, 25% na booster MUL-BO1 który daje 5% dmg,shd i pd - możesz mieć wtedy 25% boostera i 25% na lf4. Jak nie masz full lf4 to rób kappy, tak mi się wydaje. Ale jak nie masz zeusa to rób zety bo z zety jest dużo kluczy i czekaj na event. No i jeszcze są sposoby żeby zwiększyć szanse na havoc, ja latałem zawsze w zety w dresie na poważkę i biłem z x2. No i oczywiście havocki zdjęte - w ten sposób full havoc po 14 zetach ;)

7yo9.png

Opublikowano

Na herkulesa masz 25% szansy, z havokami jest różnie tylko zależy od szczęścia. Jedni potrzebują 40 aby posiadać komplet a nie którzy po 15 mają już wszystkie.

@Up

nie widziałem jeszcze tego posta kiedy pisałem swój.

,,W WINIE PRAWDA W WODZIE ZDROWIE''

Opublikowano

zety !!

[+] żeby MOD się nie warnował : lepiej zety ze względu na to że zdobędziesz komplet havocków + rozwiniesz PP[ 50 cdd za zete] + 25 kluczy + sporo uri, białki i pd :P oraz bardzo łatwa

Opublikowano

na havoc lepiej;d bo na herkulesa masz 25% szans to musisz na 10 zrobic 40 wrot a na havoca to 10 havoc w 25 sie zamkniesz max ja sporo razy robilem i tej liczby jeszcze nie przekroczylem:) pozatym zeta sie najbardziej oplaca

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

To zalezy od konta u mnie np 25 zet 11 havkow, 29 kapp 5 LF4 i 9 herkulesow.Generalnie oplaca sie robic zety lepsze nagrody i mniej energi idzie na zete bo na kappe idzie duzo energi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...