Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie widać czołgów

pc17q7kk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam PZKpfw38nA wymaksowany a czołgi wroga dostrzegam max 70m od siebie co jest zgrane żadnych modów nie mam wgranych co jest przyczyną że tak mam

Opublikowano

jaka zepsuta gra.

Pobierałeś z oficjalnej strony ?

Jeżeli tak to ty coś namieszałeś :)

Może przerwałeś aktualizacje>

Licze na Like !

Masz jakieś pytanie? Napisz mi na PW.

Opublikowano

Zepsutą gre... haha :) Dobra słuchaj. Ten czołg to naprawde męka w porównaniu do innych LT IV tieru. A chyba nie wiecie jak działa radio. Dzięki radiu załoga dostaje informacje o położeniu wrogich oraz sojuszniczych jednostek. Im lepsze radio tym większy zasięg działania. Radio nie wpływa bezpośrednio na zasięg widzenia ! ! ! Pozatym każdy czołg, ma tzw. wartość kamuflażu. Im większa owa wartość, tym trudniej zobaczyć dany czołg. Pozatym, jeżeli czołg stoi, jest trudniejszy do zobaczenie (tym bardziej z dobrą załogą i dodatkami). Czasem będziesz widział kogoś dopiero z 70m, a czasem z 300m.

Opublikowano

czołgi wroga są w ruchu a nie stoją czy są w ukryciu, aktualizacja wpełni przebiegła do konca bez problemów

a moja maszyna na której gram to:

CPU - core-duo 3.0GH

AGP- GeForce GTX260

PAMIĘĆ -4G

SYS- Windows7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...