Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] north america - zapomniany serwer?

darkkaj#9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie dyskusyjnym, czy Wy też uważacie, że North America serwer lol'a, gdzie graja amerykanie a my nie mozemy tam grac chyba ze chcecie sie pierdolic z duzym pingiem, jest zapomniany czy to tylko moje spotrstrzenie? jak probowalem zagrac to nie dosc ze mialem 200-250 ping (!!!) to jeszcze queue na drugim lvlu trwalo 15 minut, czy na tym serwerze juz nikt nie gra??? wedlug mnie to zapomniany serwer, na ktorym juz sie nie oplaca grac bo europejczycy sa najlepsi w ta gre, zapraszam do dyskusji
ps. north america to gówno :angry: :angry: :angry:

JP7SYyZ.gif

Opublikowano

Gracz EU/N został wykryty, proszę o założenie skafandrów ochronnych.

Jak się chujowo gra, to każdy serwer jest 'gówno'.

Ci którzy mieli założyć tam konto, to zrobili. Nikt nie gra, bo jest już po prostu za dużo serwerów i kazdy stosuje się do swojego.

Po za tym różnica 6 godzin... zagraj w nocy, zobaczysz jaki ruch.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

sprawdź sobie turecki jak z ciebie taki obieżyświat iksde

["Kiedy byłem małym chłopcem,

płakałem, że nie mam butów

na stopach. Przestałem płakać,

kiedy zobaczyłem dziecko,

które płacze, bo nie ma stóp." - Bob Marley]

Opublikowano

zgadzam się w pełni z twórcą dyskusji

a wiecie czego ten serwer jest taki opuszczony ?

JA WIEM !

Odpowiedź jest prosta.

hamerykance są tacy grubi, że nie mają miejsca żeby złapać myszkę, bo mają tak wielkie brzuchy że muszą go kłaść na biurku ;_; do tego ich grube palce nie wciskają skillshotów, jak próbiją wcisnąć klawisz to wciskają kilka na raz i wyskakuje 10 błędów, a grają oni na win xp więc zdarzają się też blue screeny !!!!!

Opublikowano

ja tez sadze ze to kompletnie zapomniany serwer jest taki zapomniany ze wcale na nim nie gram, ale wiadomo jest nordic east i nordic america czyli dwa serwery to gowno dla neokidow . zapomnialem ze taki istnieje wcale ._.

Opublikowano

Tak dziwcie sie ze jak wy gracie to jest malo osob jak mamy 6h roznicy.

Ogolnie poziom i kultura na na jest 3x na lepszym poziomie niz na eune czy euw

Jak ogladam sobie TRM to praktycznie trafienie sie u niego trolla/dzieciaka ktory nauczyl sie przeklinac jest bardzo male.

Opublikowano

Myślę, że zdecydowanie największą rolę odgrywają tu lagi. Mam znajomych grających na NA, i mówią, że lagi są nie do opisania, a ping 90-100 na EU to jest bajka w porównaniu z NA. ^_^ dlatego nikt z Europy prawie tam nie gra.

Arcymistrz
Opublikowano

Gram na Ameryce od końca pierwszego sezonu.

Ping owszem jest 200+ do max. 220 co wynosi różnicę 0.2

Grając na EUNE przez miesiąc i po poziomie, który tam jest reprezentowany wróciłem do konta na Ameryce i odczuwałem te opóźnienie, ale po rozegranych 5 grach na nowo się przyzwyczaiłem.

Nie jest zapomniany.

Gram w godzinach od 16 do 22 od PN do PT i zawsze będę miał team, a w weekendy też nie ma z tym problemu.

Hiszpan to kula u nogi. Oni to jak rusek, jednak z nimi jest trudniej, bo strasznie spamują, ale nie ma ich dużo.

Poziom kultury jest wysoki. Oczywiście trafi się jakiś "człowiek", który będzie flamił. To jest wszędzie, ale na Ameryce jest to raz na 30 gier.

Opublikowano

To proste North America to serwer "stałych graczy" czyli takich którzy grają w lol'a nie od dziś. Sam mam konto na North 30 lvl i moge ci powiedzieć ze w srebrze II jest jak w goldzie II lub I na nordicu. Tam ludzie w bronzie maja czasami po 1000 winów. Tam poprostu są sami weterani, a ci którzy chcieli zagrać już zagrali :D

Opublikowano

NIe nie. NA to serwer dla graczy bardziej doświadczonych. Co do pierwszych postów w tym temacie. Tylko pokazujecie że jesteście zwykłymi tępymi polaczkami.

Może na NA jest duży ping, who cares. Dzieli nas różnica 6h więc wieczorami u nas tam gra więcej ludzi. Kultura jest na wyższym poziomie niż na nordicu. Mówię tutaj o m.in twórcy tematu i użytkowniku o nazwie "pan legacki".

Gratulacje, Swoimi wypowiedziami udowadniacie swój poziom inteligencji oraz kultury. GJ mam nadzieję że dalej będziecie w brązie i będziecie pieprzyć że przez team przegrywacie =]

xxx

Opublikowano

co wy opowiadacie, jakich bardziej doświadczonych graczy, nawet nie macie pojęcia o czym mówicie, a większość z Was siedzi pewnie w ostatnich dywizjach brązu / srebra.

Serwer NA nie jest serwerem zapomnianym, po prostu po co grać tam gdzie masz ping 10x większy niż normalnie? to jest jakieś 0,5 - 1s opóźnienia w stosunku do graczy z pingiem 30-40 ms, czyli użycie jednego skilla.

Na każdym z serwerów zdarzają się gracze i gracze. mówię tu o idiotach którzy nie mają mózgu.

Fakt faktem na każdym z serwerów byłem w goldzie i na każdym poziom jest zatrważająco różny, najgorzej jednak jest na EUNE, potem NA i najlepiej było na EUW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...