Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Aimbot w nowym Roccat'cie.

jamal06

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie bo nawet nie wiem skąd sciagnac :( pytam sie bo ten aimbot jest strasznie dobry tzn gralem na promodach i niewykryli mi go przez jakies 3 dni chodzi mi tu o ludzi nie o pb

Opublikowano

nie rozumiem nic z twojej końcówki wypowiedzi. Przedewszystkim różni chyba się tym że ma nowy update do tzac i uac3. Hmm grałeś na nim 3 dni a teraz go szukasz tego nie rozumiem .
Z tego co wiem nazywa się to roccat v2 ale fachowo to logitechg30 lub coś takiego.

sam nie wiem gdzie można pobrać ludzie sprzedaja na youtube po 15 euro wpisz zobacz.

Opublikowano

ja myslalem ze Ty sie pytasz o to czy sciagnałem 2 wersje roccata no coz nie oplaca mi sie kupowac 2 wersji tylko dlatego ze zmienili wykrywalnosc skoro na starszej mnie nie wywala ;) a co do aimbota chodzi mi o to , ze przy wymianach 1 vs 1 jestem nie do zabicia nie mam pojecia jak to dziala , ale jestem z tego bardzo zadowolony..

Jedyna rzecz ktora mnie denerwuje po wlaczeniu haxa to , to ze nie moge klikac 2x LPM i musze restartowac komputer i nie wazne , ze wylaczam haxa z procesorow

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...