Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Po jakiej ilości czasu może się ta gra znudzić?

Knedel666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja gram ok 8 miesięcy , i na razie mi sie nie znudziła.

uwierz mi jeżeli uda Ci sie dojść do X tieru pomyślisz ok doszedłem do końca i mi sie nie chce , ale na szczeście tutaj jest baaardzo dużo tanków i ciężko zrezygnować z tej gry .

Opublikowano

Ja jestem w trakcie robienia piątek dziesiątki. Sporo linii zakończonych jak narazie na 7 tierze. Jedna arta 8 do kupienia, kilka na mniejszych tierach 5-6 i mi się chcę grać nadal, a 12k bitew już za mną.

76561198001815076.png
Opublikowano

Gram z przerwami od 2010r. i tyle razy już mi się odechciewało grać w WoT'a,a następnie zachciewało, że nie zliczę tego xD

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Prawda jest taka że nawet jeśli ta gierka sie znudzi to i tak nie ma innej gry sieciowej o czołgach itp... wiec prędzej czy pózniej i tak wrucisz ( sam kończyłem z tą gierką z 3 razy i skończyć nie moge )

Opublikowano

jak gralem sam to w moment mi sie znudzila,potem zaczolem grac ze znajomym okolo 8miesiecy a potem do clanu wstapilem i gram dalej :)

Opublikowano

Dziwne pytanie, ale odpowiem. Ja gram od samego początku zamkniętej bety do dziś, miewałem bardzo dużo mniejszych czy większych przerw, ale zawsze wracałem, bo ta gra ma to coś, czego inne nie mają :)

Opublikowano

JA zrobiłem 1 10 tier (wiem malo :P) i mi się zaczeła nudzić ale tez bo mam słabego kopma teraz czekam na world of battleship

Najlepsze serwery mt2 już odeszły

Opublikowano

Prawda jest taka że nawet jeśli ta gierka sie znudzi to i tak nie ma innej gry sieciowej o czołgach itp... wiec prędzej czy pózniej i tak wrucisz ( sam kończyłem z tą gierką z 3 razy i skończyć nie moge )

War Thunder.

Apropo tematu, ja też pełno razy kończyłem i potem wracałem, nie da się... Poprostu! B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...