Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pyt. do Gimnazjalistów

Sinepron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

chciał bym zapytać czy u was w ubikacji jest tak samo?

w sęsie że wchodzi nauczyciel prawie co przerwę a tam kupa ludzi i dymu, wszędzie pety popiół syf jak cholera ? :D

Opublikowano

U mnie w szkole, nie ma drzwi w toaletach, od kibli w sensie..

Palą tam co przerwe, nałuczyciel wchodzi i wychodzi Tak to jest..

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

Palą i piją (co drugi ma w szafce 2-3 piwa), ale syfu nie ma. Co jakiś czas ktoś tam sobie dla "rozrywki" coś rozwali, ale tragedii nie ma. Nauczyciel wchodzi, wywala, a po chwili znowu to samo.

7m9a.png

Opublikowano

niedługo sie beda ruchać w tych kiblach, średnia wzrostu gimnazjalisty teraz to jakieś 150cm i zapierdala Ci takie dziecko ze szlugą, wielcy dorośli ...

mg7k04q.jpg

Opublikowano

Łatwo temu zaradzić - czujnik dymu. U mnie w szkole sprawdza się niesamowicie. Ktoś fajcuje, to na całą szkołę wyje alarm.

9368_gold.png

Opublikowano

u nas chodzą na tzw. "róg", więc w kibalch nie ma aż takiego tłoku

Opublikowano

U mnie w szkole, nie ma drzwi w toaletach, od kibli w sensie..

Palą tam co przerwe, nałuczyciel wchodzi i wychodzi Tak to jest..

U mnie dokładnie to samo. Dziecinada totalna. Akurat syfu nie ma ale w chuj śmierdzi

1363701576-U247153.jpg

Opublikowano

U mnie również nie ma drzwi od toalety, ale chodzimy do damskiej wszyscy ( lepsze klimaty :D).

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

U mnie w szkole, lazienka to takie miejsce kultu. Gdzie rozmawiaja, bija sie, ale nie pala.... :D

Opublikowano

U nas w kiblu sie jebali.. xD - sam miałem w tym niewielki udział ;3

Chociaz nie jestem w gimn. ale sie wypowiem. U nas sie pali na „skwerku” - bezpieczniej i lepiej.

Opublikowano

Jeśli chodzi o gimnazjum, to fakt, było tam okropnie. Serio...

A teraz w liceum jest porządek. Czysto i nawet pachnie :P

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

U mnie także to samo ale nie ciągle ponieważ u nas męska toaleta jest na parterze i każdy sobie zeskakuje i se idzie jarać bo drzwi są wtedy zamknięte.Ale od kiedy się dowiedzieli nauczyciele i dyra zamykają drzwi od łazienki i główne i dopiero gdy sprzątaczka nam otworzy i będzie pilnowała możemy się załatwiać.Czyli gdzieś tak dopiero 3-4 lekcja ponieważ nasze sprzątaczki są tak wredne.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

U mnie szkoła jest na poziomie. Jakby jakiś nauczyciel zobaczył że ktoś jara w szkole to by poszedł do dyrektorki i palacz ma albo naganę i kuratora albo won ze szkoły. Jest to gimnazjum powiatowe, jest też drugie gimnazjum ale 100x gorsze. Moje gimba może jest dobra ale i tak z 200 m od szkoły jest takie miejsce gdzie tam wszyscy jarają. A tak poza tym to w szkole tylko ład i porządek, a szczegónie w łazience.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...