Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] turecki serwer

cubaza47891374

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

• Jeśli chodzi o poziom gry to niski, ale nie ma strasznych noobów.

Brak trolli

Pełna kulturka na czacie, wszyscy i tak po angielsku mówią

Drużyna słucha swojego lidera, czyli osobę carrującą, czyli najczęściej mnie :D

//Reklama OFF.

Opublikowano

Mmm, a turcja to nie afryka? Ja pierdole. Nie ma dużych lagów

OMG... Turcja afryka ;d... turcja TO AZJA, oraz mała część w europie :)

Co do poziomu to rankedach praktycznie go niema, grałem 5 gier na kolegi koncie co się przeniósł ( na eu ne mial silv 3 tam gold 4 ma) i 0 poziomu.. 4 wygrane ok 15/2/10, jedna przegrana bo poszedłem na supporta ;d. Ogólnie kultura ok.. przynamniej tak sie mi wydaje bo tureckiego nie umiem ;d

Opublikowano

ogólnie powiedzcie czy opłaca mi się tam wbijac 30nowym kontem bo na nordzie dobrze mi się gra a nie przeniosem bo mam na turku inne konto przy tym samym loginie. jak grałem tam moim smerfikiem to masterem 5solowałem ;< opłaca się wbijac 30 zeby szybko nabic ranking czy nie? :D (co by nie było na nordzie gram caly czas ranki i się pne w góre xD)

304191415027212454880.jpeg
Arcymistrz
Opublikowano

Widać mamy super geografów na forum.

To Londyn w Ameryce?

Co do serwera to poziom jest niski, ale i tak większy niż rusków. Da się pograć, nie denerwujesz się aż tak kiedy przegrywasz i przynajmniej nikt Ciebie nie flamuje za nic.

Spokojny serwer, kolejki trzeba trochę poczekać, ale też nie jest to długo :)

Opublikowano

Z tą pełną kulturką po angielsku to chyba sobie jaja robicie, jak grałem na tureckim to ani be ani me, a.s ne kadar allah yok i tyle, nauczcie sie paru zwrotów po turecku, bo bez tego nic nie zrobicie. Jeśli chodzi o kolejki to zależy, raz 15 sekund, raz 15 minut, poziom nie jest słaby, wg. mnie identyczny jak na nordicu [nie mówie tu o 10lvl...] tylko o poziomie złota.

Opublikowano

Poziom jest taki ze nie da sie grac -,- Ciagle ktos afk lub troll picki -,- Od tygodnia trafiam w rankedach na same trolle i afk. Wracam spowrotem na nordica bo naprawde co sie tam dzieje to jest nie do opisania. Zagram ze 2 rankedy i wrzuce ss-y :)

PedroAnglia_euw_107_2.png

Opublikowano

Poziom jest taki ze nie da sie grac -,- Ciagle ktos afk lub troll picki -,- Od tygodnia trafiam w rankedach na same trolle i afk. Wracam spowrotem na nordica bo naprawde co sie tam dzieje to jest nie do opisania. Zagram ze 2 rankedy i wrzuce ss-y :)

Daj nick bo wierzyć mi sie nie chce ;] ja na turkach miałem konto kolegi wbiłem gold 5 -> gold 2, bo wyżej mi sie nie chciało, i miałem chyba tylko 1 leavera który ciągle próbował reconnectować, więc pewnie jakiś bug itp. a nie leaver.

Znawca
Opublikowano

Da się wrócić z tureckiego na EUNE za free?

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...