Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Darmowy serwer na craftserve.pl?

Skaciu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, słyszałem, że można założyć za darmo serwer DIRT (3 sloty) na hostingu craftserve.pl, wystarczy mieć premium.

Więc sprawdziłem i faktycznie, jest taka opcja, jednak hm... nie umiem jej użyć :P

Jeśli ktoś założył tam serwer w taki sposób proszę o wyjaśnienie jak :P

kupa1.png

kupa2.png

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Twoje zadanmie to wejście na podany poniżej adres IP w Minecraft. Wszystko zrobi się samo, albo otrzymasz odpowiednie instrukcje.

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Opublikowano

Próbowałem, po wejściu w link na singlu włącza siępo prostu craftserve.pl , a jak wpisuje to na serwerach multi, to się kropki usuwają.

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Klikasz premium -> kopiujesz ten adres -> odpalasz mc i wklejasz ten adres jako ip i wbijasz

Cała filozofia

Pozdrawiam

Opublikowano

UP@

czytaj mój post wyżej ^^

Sorry, ale ze mnie debil xD ja w to miałem wejść jako w serwer, a nie wbijać na chat :P Masz like'a i rozwiązanie.

Mój PC:

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...