Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] lagi w grze

z1xeN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Podczas gry mam wielkie lagi, nie wiem dlaczego mam coś takiego od 2 dni i bez przerwy jest to samo. Skanowałem komputer, naprawiałem LoL'a i nic ..

Zauważyłem, że gra się tnie jak ruszam myszką , jak nic nie robią to chodzi płynnie, lecz jak ją poruszam to tnie się wszystko, spadają fpsy i są lagi.

Jak temu zaradzić ? Proszę o pomoc.

Opublikowano

Ja mam rozwiązanie: Zamknij proces o nazwie PMB. lub PBM. Jest to syfna aplikacja dołączona do lola, która nic nie wnosi, a tylko spowalnia grę i przynosi problemy :D

//Reklama OFF.

Opublikowano

Gdzie to się znajduje ? Gdzie i jak to wyłączyć ?

Ma ktoś jeszcze jakieś inne rady ?

Wchodzisz w Menedżer Zadań (CTRL+ALT+DELETE)

Masz lagi czy niskie FPS?

Opublikowano

Już to zrobiłem ale zbytnio nie pomogło ..

Mam lagi, choć gdy mi laguje to fps'y się również zmniejszają. Tnie się tylko jak ruszam myszką, gdy stoję w miejscu i myszką wgl nie ruszam jest wszystko ok.

Opublikowano

No ale co z tym zrobić ?! Jak to naprawić bo nie mam pojęcia ... Tylko gdy ruszam myszką w grze tnie się tak, a gdy nie ruszam wgl to płynnie chodzi gra....

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Masz coś w tle uruchomione które próbuje wydostać się przed grę(tylko kiedy robisz coś myszką) , gra zaś ma full ekran i musi być na wierzchu i laguje . W wielu grach tak jest , powodują to niektóre programy , ale to tylko moja teza i nie musi być to prawda.

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...