Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z grą

polan852

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .Mam problem z logowaniem wszystko na początku jest ok klikam graj i klikam zaloguj się i wyskakuje mi nie otrzymano odpowiedzi od serwera .Próba odnowienia (1,2,3,4..) a potem Błąd logowania i pisze żebym sprawdził stan usługi klikam i serwer jest włączony.Niżej pisze , że jeśli nadal nie mogę się połączyć żebym sprawdził ustawienia zapory firewall .Klikam w link i pisze ze nie mam dostępu do tego tematu lub mógł zostać skasowany.Próbowałem wyłączyć firewall, antywirusa, odintalowywać grę, resterować komputer .... i nic nie pomogło .Ten problem nie mam tylko przy odpalaniu lola tylko wszystkich innych gier przez neta typu metin2 wow raiderz itp. lecz w przypadku tamtych gier problem jest już przy patchowaniu .Taki problem zdarza się często i trwa przez wiele godzin lecz pózniej ustaje.Jest to bardzo uciążliwe HELP !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...