Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy grozi spalenie kompem :(

`Night Mare

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przepraszam że tutaj piszę ale jakiś chłopak dziś się na gg podszywał za mojego kolege uwierzyłem ale później sprawdziłem że ma 13 lat on wysłał mi jakieś plik.ini powiedział że to zdjęcia klasy to kliknąłem i pokazało się okno windows (wkurwiasz mnie) i wyłączyło mi kompa potem włączam i wchodze na gg i on mi grozi spaleniem kompa help ! Czy on oszukuje ? usunałem ten plik.ink z documents

Opublikowano

Hahah tak... Napewno spali Ci kompa ;p

Po pierwsze jakim cudem zdjęcie klasowe byłoby w rozszerzeniu .ini? A po drugie, zablokuj go na GG i nie pobieraj plików od niego to nic Ci się nie stanie ;)

Opublikowano

! Czy on oszukuje ? usunałem ten plik.ink z documents

Tak, usuń jeszcze z komputera i będzie w porządku :) Nikt ci nie spali kompa o to się nie bój. Unikaj pobierania plików .ini, .bat itp

>>>>>>b_350_20_323957_202743_F19A15_111111.png<<<<<<

Opublikowano

Hhahahahahh... Spalenie kompa xD to napewno jakiś nie wyparzony koleżka z niskim ilorazem inteligencji :)

Też wymyślił... Dziwie się ludziom którzy są nie mądrzy a udawają koksa...Nic ci się z kompem nie stanie tylko usuń go z gg ew. zablokuj.

1921.png

Opublikowano

Jak może Ci spalić kompa ? A pozatym on chyba mózgu nie ma jak pisze takie bzdury .. Nic od niego nie pobieraj , zablokuj go , usun go z gg i to co od niego pobrales i sie nie martw on Ci nic nie zrobi ;) P.S Zobacz czy nie masz czasami key loggera na kompie ja sie na tym nie znam wiec Ci nie pomoge sory ;(

b_560_95_1.png

Opublikowano

Przeskanuj kompa Malwarbyte Anti-Malware.

A jeżeli jest aktywny to możesz sprawdzić w ten sposób;

W "Uruchom" wpisz "cmd", następnie w tym okienku wpisz "netstat -ano" i sprawdź czy przy jakiejś linijce z NASLUCHIWANIE, w rubryce "obcy adres IP" nie ma innego adresu niż składającego się z samych zer. Jeżeli będzie tam np. 83.227.32:2017 to masz na 100% i już jest aktywny.

Opublikowano

Polecam tez przeskanowac kompa Advance System Care Pro , usuwa trojany , wirusy , bledy w rejestrze i je naprawia ;)

b_560_95_1.png

Opublikowano

Nie wierz w takie brednie.

Jak usunąłeś ten plik to Ci już nic nie grozi.

Najwyżej jak byś miał jakie kwiek problemy z komputerem to zrób format.

Regmannn

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...