Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czym jest spowodowany mój problem...

CoMiPowiesz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możliwe, że na ravii pobiera Ci mniej energii. Tam grafika wydaje mi się że jest ciut słabsza co poprawia wydajność komputera.

Opublikowano

Możliwe, że na ravii pobiera Ci mniej energii. Tam grafika wydaje mi się że jest ciut słabsza co poprawia wydajność komputera.

A da sie jakoś zmienic jakośc grafiki w metinie ?

Opublikowano

A da sie jakoś zmienic jakośc grafiki w metinie ?

Tak.

W folderze z metinem jest plik config, włącz go i wyłącz rzeczy takie jak shadow, fog etc.

Fog daj near, shadow None.

Opublikowano

Mniejsze obciążenie komputera gdyż jak to już wspomnieli koledzy wyżej mniej waży Client od pozostałych.

Możesz zminimalizowac lagi za pomocą GameBostera lecz niektóry pomaga a niektórym nie.

Ew. wyłącz procesy które są Ci nie potrzebne.

Opublikowano

Spróbuj podkręcić sobie procesor itd :)

Ja tak robiłem na kompie jak mi coś nie pasowało z 2x 2.5 robiłem procka 2x 3.5 oraz programami podkręcałem karte graficzną żeby była bardziej wydajna lecz to już tylko jeśli chcesz przez twoją głupote stracić kartę graficzną ^-^ za bardoz podkręcasz - tracisz kartę xD

JI5Zwld.png

Opublikowano

Mniejsze obciążenie komputera gdyż jak to już wspomnieli koledzy wyżej mniej waży Client od pozostałych.

Możesz zminimalizowac lagi za pomocą GameBostera lecz niektóry pomaga a niektórym nie.

Ew. wyłącz procesy które są Ci nie potrzebne.

GameBoster nic nie daje.

Spróbuj podkręcić sobie procesor itd :)

Ja tak robiłem na kompie jak mi coś nie pasowało z 2x 2.5 robiłem procka 2x 3.5 oraz programami podkręcałem karte graficzną żeby była bardziej wydajna lecz to już tylko jeśli chcesz przez twoją głupote stracić kartę graficzną ^-^ za bardoz podkręcasz - tracisz kartę xD

Jutro podkręce i mapisze czy coś dało.

Opublikowano

Jak ci jebnie procesor, albo karta graficzna, to nie płacz tutaj.

Lepiej odłóż trochę pieniędzy, i kup lepszy.

Zachęcam do korzystania z Bonus Switchera specjalnie na Reinor.pl

http://www.mpcforum.pl/topic/713607-dl-tutorial-bs-na-serwer-reinor/

Opublikowano

Zauważ że client ravii nie posiada folderu pack i innych folderów które w innych clientach sporo ważą. Jest to znak że czas kupić nowego kompa bo tak tylko ravia ci uciągnie na tym kompie.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Kiedyś były take pliczki co zmieniały wygląd potworków na takie coś w stylu wilka na dwóch łapach, wiecie gdzie moge to pobrac i zrobic tak zeby al mobek miał ten wygląd ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...