Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fajna jest ta gra?

Knedel666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"fajna" to pojęcie względne ;__________;
no nikt Ci nie powie, mi się sobiście podobała tylko grafika i nic więcej
wg mnie troche mało dynamiczne i efektowne to było, tydzień grałem
ale są tacy co powiedzą że gra jest "zaje*ista" ~moderatorze przepraszam za złe wyrażenie xD
najlepiej jakbyś pograł i sam ocenił, mi na necie 6mb jakieś 9h się zasysalo
u kumpla pograj czy coś

Opublikowano

Od siebie mogę powiedzieć jedynie tyle, że Tera mi się podoba i uważam ją za fajną. Niestety nie potrafię ocenić czy ty również za taką byś ją uważał. Na pewno jest miła dla oka. Dzięki wielości i różnorodności "mapek" nie nudziła mi się. Zabawa i tak zaczyna się na wyższym levelu (jak imho z resztą w większości takich gier).

Jest to z pewnością ciekawa konkurencja/alternatywa dla innych gier mmo.

#don't care

Opublikowano

Z początku bardzoo podobała mi się, zwłaszcza szata graficzka. Ale, ale... Wbiłam 41lv+, i jakoś nie za specjalnie chcę mi się grać, dlaczego? Może dlatego, iż ciężko (przynajmniej dla mnie), niektóre misje robi się samemu Sorcererem. Ogólnie polecam gierkę, nawet chyba wrócę do niej, bo po prostu LOL jest już nudny :P
Podoba mi się różnorodność potworów, krajobrazy są cudowne! Lepsze niż w Aionie <- wg. mnie. Misje są monotonne, ale to normalne w tego typu gier.
Kolejnym plusem tej gry, jest różnorodność klas, ubioru. Świetnie wymyślone i dopasowane. Zapomniałabym, atutem tej gry również jest to, iż każda rasa ma swój dodatek (nie wiem jak to ująć), nie za bardzo wtajemniczyłam się w to, ale chodzi mi o "Skille rasowe", musiałbyś się zagłębić w tą grę, poczytaj.

Nie wiem, najlepiej jak ktoś tutaj wspomniał: zagraj i sam oceń :)

Opublikowano

Gra bardzo fajna(przynajmniej dla mnie). Expienie monotonne ,więc dobranie dla siebie najciekawszej postaci jest ważne. Grając archerem przestałem grać na 30Lvl'u cały czas robiłem to samo trzymanie dystansu i ładowanie skilli. Jak wróciłem do gry po przerwie grając Slayerem expienie było ciekawsze ,ale chyba najważniejsze jest by Tera chodziła płynnie. Przed zmianą procesora miałem 10-20fps na prawie najgorszych ustawieniach. Gra się zacinała i traciłem całą przyjemność z niej. BAM(Bossy) były prawie niemożliwe do solowania.

Tera według mnie bardzo ciekawa ,klimat bardzo fajny, grafika też niczego sobie, jedynie wymagania co do proceosora są minusem.

Opublikowano

nie będę ci owijał w bawełne musisz mieć zgrany team bo inaczej gra ci się szybko znudzi ja mam kumpli z rl i zajebistą gildie co powoduje, że mam chęci do grania i jest exstra :) nie mam żadnych zaprzeczeń jak dla mnie jedną z najlepszych mmo :)Polecam

Opublikowano

Gra od 1 do 60 lvl jest monotonna cały czas to samo Gra zrobiona Typowo na PVE 60 lvl Tylko Nexusy sie Farmi i Questy dniowe Nic innego !

cooltext570762601.png
Opublikowano

Powiem tak: Zajebista

Wbija się level przyjemnie, szczególnie z gildią na TS, a o zawartość endgamową się nie martw jest tego trochę :)

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Napisz w pogaduszkach bo w tym dziale wiadomo że są tylko Ci którzy lubią tę gre....

Opublikowano

Gra jest naprawdę dobra , lecz po 20 lvlu trochę się ciągnie wbijanie lvli . Jak wbijesz max lvl to gra staje się naprawdę ciekawa . Polecam :D

Opublikowano

Gra jest naprawdę dobra , lecz po 20 lvlu trochę się ciągnie wbijanie lvli . Jak wbijesz max lvl to gra staje się naprawdę ciekawa . Polecam :D

Jeśli chodzi o wbijanie lvli, to odniosłam całkiem inne wrażenie :P Tutaj wbijanie nie jest aż tak mozolne (w porównaniu do innych gier, w które grałam). Aż miło się zdziwiłam, że tak gładko poszło i nie umarłam przy tym z nudów xD To jest imho jedna z tych "fajnych" cech Tery.

#don't care

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Sam dopiero zaczynam (jakoś pod 30 lvl), gramy sobie we dwóch z kolegą z którym znamy się dość długo i graliśmy razem m.in. w LoL'a, mc, ace online i inne gierki... On gra drugą postacią, specjalnie ją robił żebyśmy byli na równym etapie gry, gdzie różnice w expie między tymi kontami (moim i jego) są mniej więcej rzędu 0.5% lvla. Generalnie siedzimy i gramy we dwóch, tylko jak jesteśmy oboje, razem robimy sobie questy i wszystko i w taki sposób ta gra jest najlepsza.

Zaletą jest to, że ma dość fajne community - trudniejsze dungeony, które ciężko zrobić we dwóch, wymagają poprostu jednej grzecznej wiadomości i masz pare high lvli gotowych pomóc. Dwa już nam poszły w ten sposób, jak 5x lvl oneshotował sobie mobki jak chciał :)

Po co wspominałem o całym pierwszym punkcie? Cóż. Grając samemu MOŻE I SIĘ ZNUDZISZ. Jeśli grasz z kimś, to jest na tyle zabawnie, "fajnie", że się nie da. Drugą rzeczą bardzo rozwiniętą w terze jest potrzeba grania teamowo, kiedy to np. Wilku archerem bierze na siebie agro i napieprza, a ja lekko dodge'ując biję sobie takiego BAM'a.

W grze masz też różnorodne bronie, KAŻDY jeden miecz wygląda inaczej, każdy łuk, twin swordy, inne pierdoły... generalnie wszystko ma swój unikalny wygląd, na każdy lvl są nowe itemy, co dwa levele możesz sobie kupić skille.

Jeśli lubisz dps/skill postacie, to polecam uwaga: warrior. Cóż. Zawsze warrior był takim trochę tanky dmg klockiem. W terze to chyba najbardziej mobilna postać :)

Różnorodność klas, szybki exp... Ogólnie przyjemna gra, polecam.

Jak jest na wyższych lvlach przekonamy się za jakiś czas :D

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...