Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Tureckie serwery.

Koper125

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Jest teraz możliwość przeniesienia się na Turecki serwer za darmo, więc dla jaj z kolega przenieśliśmy się. O dziwo nie był to głupi pomysł. Po pierwsze chciałbym powiedzieć parę rzeczy graczom, którzy możliwie się wahają.

Po 1: Turcy (co mnie bardzo zdziwiło) zachowują dużo wyższy poziom niż na nordicu. Przeskoczyłem już jedną dywizję i nie zdarzyło mi się, zebym miał trolla w teamie, co prawda zdażali się słabsi gracze, ale dzięki pomocy innych i tamci sobie radzili.

Po 2: Kultura w lobby jest dużo większa. Jeśli ktoś napisze, że idzie topa, a drugi napisze to samo, to gracze negocjują i zwykle dochodzą do porozumienia, nie zdazyło mi się miec 2 adc, czy 2 toperów.

Po 3: Gracze są pokojowo nastawieni. W ostatniej grze przegrywałem topa 0:3, zamiast mnie flame'ić czy prosic innych o reporta, zaczęli mi częściej gangować w skutek czego wygrałem.

Dodam tylko, że aktualnie jestem w IV dywizji brąz i już są gracze lepiej nastawieni niż na złocie na nordicu. Więc przenisienie uważam za udany wybór.

A ostatnie co mnie ucieszyło to to, ze dostałem bana za bug z rp. Wcześniej grałem na nordicu, przed banem zdązyłem się przenieść i okazało się, że dostałem bana na nordicu to na serwerze tureckim moge normalnie grać, bo bana nie mam. I to tyle w temacie zapraszam do komentowania + jeśli ktoś przeniósł się równiez do Turków to dodajcie mnie do przyjaciół : SeLeR125

Opublikowano

podpisuje sie pod tym oburacz, bo tez sie tam przenioslem smurfem i jestem zszokowany poziomem kultury turków

Opublikowano

czyli zachecasz do przeniesienia się ? zastanawiam się czy przypadkiem nie wpaść swoim nupkiem do was tylko że na tym nupku 13lvl mam vayne, fizza, dravena, akali, zeda i troche mi szkoda bo fajnie jest od czasu do czasu pobawic sie z nowymi w lolu

czy jest coś na start? np. boost czy jakaś postać z skinem?

Kliknij ,, Lubię to '' a postaram się odwdzięczyć ;D

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Ex Moderator NosTale x2 I Gold Member

Opublikowano

Yarker nie ma żadnego boosta, ja przeniosłem się głównym kontem (30) i gram rankedy, ale za zjalkowanie facebooka dostajesz sivir ze skinem.

Opublikowano

Znają, tzn bez rewelacji, ale jak pisze do nich po ang to rozumieją, ale zwykle ograniczają się do : ss, go, come, im going albo oznaczają

Opublikowano

Pewnie nie flamują bo nie znają dobrze języka, według mnie nie opłaca sie przenosić, dla samego skina, znając życie, nawet nie będziesz miał do kogo sie odezwać po ang.

beznazwy1za.png

Opublikowano

Jakoś nie jestem przekonany do gry z turkami, i przeniesienia się dla skina, którym prawie nikt nie gra, to chyba nie fajny pomysł.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Turcy (co mnie bardzo zdziwiło) zachowują dużo wyższy poziom niż na

nordicu. Przeskoczyłem już jedną dywizję i nie zdarzyło mi się, zebym

miał trolla w teamie, co prawda zdażali się słabsi gracze, ale dzięki

pomocy innych i tamci sobie radzili.

nie chwal dnia przed zachodem slonca, skok o jedna dywizje na brazie to tak jak wygrac kilka gier co-op vs al.

hejter

nie polecam, nigdzie nie znajdziecie takiego burdelu jaki jest na nordic; polacy grecy, przedstawiciele balkanskich nacji skandynawowie i bog wie co jeszcze-przynajmniej jest beka

A i jeszcze jedno pytanie, skad wiesz jak gracze na zlocie w nordicu sa nastawieni skoro miales braz V?

Opublikowano

To, że brak znajomości angielskiego nie jest powodem braku flejmu, dobrym przykładem na to są np. Polacy. Natomiast jeśli nie ma wyzwisk nawet w ich języku i tak jak mówisz starają się pomagać to czemu nie :) Byćmoże poświęce jakiegoś smurfa, aczkolwiek raczej centrala nie przeniosę, bo już się oswoiłem z Eastem a i jakoś nawet z Polakami da się wygrać.

Opublikowano

Da się, skopiuj plik z językiem polskim do tureckiego folderu. Jestem na komie więc ci dokładnie nie powiem, poczekaj aż ktoś to rozwinie

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Da się, skopiuj plik z językiem polskim do tureckiego folderu. Jestem na komie więc ci dokładnie nie powiem, poczekaj aż ktoś to rozwinie

nie chodzi mi o lektor, chodzi mi bardziej o itemy gdyz nie jestem jeszcze zaawansowanym graczem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...