Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ban

FaceBusterPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie co do bana, nigdzie nie doczytałem się do sensownej odpowiedzi. A więc. Aby się odbanować muszę wysłać e-mail na supporta ,a w emailu mam wpisać kod pin z karty pay safe card , tak ?

O to pytanie. Co jeśli wyślę kod za 100zł. Czy zostanie mi te 20 zł czy tam 13 jak to pay safe card przelicza ?

aa i jeszcze. Czy ma to być wysłane jako zwykły e-mail czy jakoś gdzieś przez supporta ?

xxx

Opublikowano

O mam jeszcze jedno pytanie panowie i panie.

Czy transakcje pay pal mam wysyłać na e-mail który jest podany w e-mailu który otrzymałem od riotu, a kod psc powinenem na support ?

PayPal payments can be submitted to the following email on Paypal:

·         NA:  [email protected]

·         EU:[email protected]

A Teraz PSC

Payment via Paysafe Cards (EU, TR only)

Please submit a Player Support ticket to ‘Billing’ or respond to an existing ticket with the card(s) PINS for the chargeback payment amount. (Payment in excess of the chargeback amount will be created to the account as RP). Please ensure that the Paysafe card password is not activated or is included on the Player Support ticket along with the card PIN.

Czyli że kod powineniem wysłać na support ? :)

xxx

Opublikowano

ogólnie rzecz biorąc support odpisuje szybko bo teoretycznie jeśli nie jest to w trakcie świat czy jakiś urlopów pracowników riotu to odp jest po 2dniach.

zrób tak:

napisz wiadomość na support że masz już kod itd i prosisz o pomoc jak możesz odblokować konto

wtedy oni ci odp co i jak a ty robisz to co ci powiedzieli

oczywiście możesz ryzykować wysylaniem już teraz ale tylko jak ci nie szkoda kasy

Kliknij ,, Lubię to '' a postaram się odwdzięczyć ;D

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Ex Moderator NosTale x2 I Gold Member

Opublikowano

Najlepiej to jakby gimbusy nie robiły tego "bugu" na RP... echh te dzieci, Ja napisałem już w tej sprawie do supportu i się dowiem o co chodzi.

Opublikowano

@why

Nie wiem czy jest sens pisać do jakże świetnego polskiego supportu LoLa. Zazwyczaj odpisują po 5 dniach.

Czasem odpisują wcześniej, nawet w ten sam dzień :P

//Reklama OFF.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...