Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka jest najlepsza zbroja dla Wojownika?

sruba549

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stalka, później te szmaragdy niby dają więcej % na magie, ale także dają więcej deffa z czym się wiąże większe szycie.

Opublikowano

Najlepszą zbroją aktualnie jest Pancerz Diabel. Rogu na 105 lvlu daje aż 310 defa 25% magii 0% uciążliwości podczas biegania +10% podwyższa pż.:)

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Najlepsza zbroja to tak naprawdę hwang, który nie jest dostępny dla graczy (tylko GM), a zbroja dostępna dla wszystkich, która jest najlepsza to ta:

Pancerz_Diabel._Rogu.png

Pancerz Diabel. Rogu

Zadałeś pytanie, ale niestety się nie rozpisałeś o co dokładniej może Tobie chodzić (jaki masz lvl; czy chodzi o bonusy; czy do pvp, expa itd.)

Wydaję mi się, że założyłeś te wszystkie tematy tylko po to, żeby nabić sobie te 5 postów. Następnym razem twórz jeden temat i zadawaj tam wszystkie pytania.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Najlepszą zbroją do PvP na mt 2.pl jest Niebianka 80-90 ponieważ daje sporo na magię.

A ta nowa zbroja na 90 jest w miarę do expa ponieważ daje coś tam pż. Takie jest moje zdanie , brałbym niebiana.

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

Jaka jest najlepsza zbroja dla Wojownika?

nie wiem o co ci konkretnie chodzi bo lv i serwa nie podałes ...ale jesli to jest PL to tu masz przedziały lv-owe :)

na 1lv - Mnisia

na 9lv - zelazna

na 18lv - Tygra

na 26lv - Lwia

na 34lv - Smiertelka

na 42lv - Smocza

na 48lv - Łuska

na 54lv - Złota

na 61lv - Boga

na 70lv - Stal

na 90lv - Szmaragd

Możesz szczekać, a i tak mnie nie ugryziesz.

Opublikowano

UP błąd...

Stal 66-70

Niebian 80-90

Nowa zbr 90-105

Zależy od poziomu ulepszenia.

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

UP błąd...

Stal 66-70

Niebian 80-90

Nowa zbr 90-105

Zależy od poziomu ulepszenia.

pytał o najlepszą .. a na 66 jest +0 - +4 :>

a o nowej zapomniałem

Możesz szczekać, a i tak mnie nie ugryziesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...