Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pilne proszę o nie usuwanie

mc12pl2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pilną sprawę, otóż kilka miesięcy temu DOSTAŁEM dane do konta od takiego typa z gildii, i po pewnym czasie wziąłem mu eq nie całe, częściowo, wszystko oddałem kiedy do mnie napisał na Gadu-Gadu, mam wszystko zapisane, dziś przyszła do mnie policja i dostałem wezwanie na komisariat w sprawie tej kradzieży, czy coś mi grozi ? Przypomnę że wszystko oddałem i mam dowód. Z góry dzięki za odpowiedź.

Opublikowano

Przywłaszczyłeś sobie cudzą własność, nieważne ile tego było i co to było, ale ukradłeś.

Lepiej wyjaśnij tą sprawe z tym kolesiem, zanim naprawdę narobi ci bigosu.

Opublikowano

Najlepiej wyjaśnij ze nie okradłeś mu konta tylko dostałeś do niego login i hasło . jeżeli odzyskał itemy które tam miał robi to tylko dla rozgłosu..

Opublikowano

Idioci wszędzie -.- To bajka jakaś nie ? Kto dzwoni na policje o metina o boże.. Jaki to lv był ? Nic Ci nie grozi ..

41032253976841910228.png

Czekam na Quadron.

Najlepszy prywatny serwer tego roku!

Opublikowano

Idioci wszędzie -.- To bajka jakaś nie ? Kto dzwoni na policje o metina o boże.. Jaki to lv był ? Nic Ci nie grozi ..

Jeżeli skradzione EQ/Postać była warta powyżej 200 zł. oskarżony (złodziej) odpowiada jak za normalną kradzież. Czyli grozi Ci grzywna (pieniężna) lub kurator bo wnioskuję że nie masz 18 lat.

Ale skoro dostałeś te passy to nic nie powinni Ci zrobić bo dał Ci je samowolnie.

Opublikowano

Jeżeli ''wziąłeś'' jego eq powiedzmy, że to była kradzież ale ekwipunek został zwrócony... Więc nic Ci nie grozi... A nawet jeśli to Radzę Ci załatwić to z kolesiem polubownie.

Wyjaśnij z nim całe to zamieszanie.

Tym bardziej że masz dowody więc koleś jest w kropce. :)

Opublikowano

Po 1 dostałeś od niego passy dobrowolnie ( chyba że jakimś innym sposobem ;p )

po 2 oddałeś mu eq nie masz się czego bać Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...