Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Czarny ekran (LoL)

NewbieWithPC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano!

Otóż mam taki problem, iż gdy wchodzę do gry czyli po wyborze postaci oraz przywoływaniu (summoning) mogę "zagrać" 15 sek. (czyli wejdę do gry kupie sobie "Doran`s Blade" i lecę na linie) po czym mam czarny ekran lub niekiedy kremowy(?) kolor z paskami pionowymi (WTF?!) wkurzyłem się bo to był ranked game. Myślałem, że po prostu 1 raz może się zdarzyć no a tu 2 mecz taki sam, no i już się to dzieje od 2 dni :/. Najgorsze jest to, że nawet do pulpitu nie mogę wrócić, czyli jedyne co mogę wtedy zrobić to wyłączyć komputer i włączyć. Więc jak możecie to proszę pomóżcie.

Opublikowano

wy*****a ci kartę graficzną , i tracisz obraz. Zobacz czy jej temperatura jest ok podczas normalnej pracy .

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Ja miałem podobny problem tylko, że czarny ekran pojawiał się po około 40 sek. a dźwięk się zacinał. Okazało się, że to wentylator w karcie graficznej (nie kręcił się). Zdejmij obudowę na czas gry i zobacz czy masz to co ja miałem, lecz trochę wątpię przez tą temp. bo jest odpowiednia.

Opublikowano

Ludzie jest 1/3 sukcesu... Przed chwilą włączyłem lola no i sobie postałem w bazie i się okazało, że jest ok no i stoję w bazie do 2 min. no i próbuje wyjść a tu czarny ekran (wniosek taki, że jak stoję w bazie to nie mam czarnego ekranu a jak wychodzę lub popatrzę się poza bazę to mam czarny ekran: nie zdążyłem nawet zrobić ss :/.

Co do "roonek1" to obudowę mam ciągle ściągniętą.

Dalej nie mam pojęcia co zrobić żeby tego nie było.

Opublikowano

1 masz opcję edit ^^ tak na przyszłość.

Jeśli masz tak tylko po wyjściu z "bazy" , a komputer działa normalnie to spróbuj repair w "launcherze" , bo popsuł się klient i tyle lub poczekaj na następny patch ale to jest bezsensu hehe

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Kurw@ nie mam już chuiowego pojęcia co zrobić kuźwa mać.

Właśnie wyj***łem w piz** LoLa i ściągam całkowicie od nowa czyli z neta.

R**t! Pier**l się. Dziękuję.

Opublikowano

Artefakty, spaliłeś kartę graficzną.
Jak Ci siadł główny system w karcie to już lepiej kup nową taniej wyjdzie, jak nie to leć może da się to naprawić.

Opublikowano

Kupiona na allegro? Jak tak to się nie dziw, też tak miałem karta z allegro pochodziła 2 miesiące i artefakty potem już nie odpalała nawet, może twoją da się jeszcze uratować, ale u mnie poszedł główny system karty i więcej bym na niego wydał niż na nową. Idź do jakiegoś sklepu niech ci powiedzą czy coś się da z tym zrobić. Bez fachowej pomocy to się nie obejdzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...