Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Pare Pytań ImperiumMt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Mam pytania otóż :

1. co dawać w szamance po pż i pm w statach?

2. skąd wziąść kasę ?

3. Jakie występują bosy gdzie i co z nich leci?

4. mam 85lv , buffką 83 expić razem w v2 czy oddzielnie?

5. czy te muszle można wyłowić czy małże nie pamiętam o.O

6. czy na 85 kupić pd i expić z pd i czy jak expie we 2 osobową grupę to to idzie razem czy tylko dla mnie ?

7. jak robić eq? tak żeby było dobre pod exp . Woj body.

8. słyszeliście o tym progu levelovym? o co chodzi?

9. wie ktoś może kiedy następny ox? i jakie nagrody? i pytania?

10.te małże czy tam muszle są po 100kk u handlarza jedna ! skąd wziąść na nie kasę ?!

11. jest ktoś z mpcforum kto tam gra?

Te wszystkie pytania są do imperiumMt2 z góry dzięki każda odpowiedż nagradzana lajkiem :)!

jak się mi coś przypomni to zedytuje!

1341833700-U255743.jpg
Opublikowano

Siemka

Mam pytania otóż :

1. co dawać w szamance po pż i pm w statach? Na poczatek Int + PŻ a potem Zalezy jezeli na skille to ZREKE A JAK HITY TO SILA. Polecam zreke

2. skąd wziąść kasę ? Jest wiele sposobów na zarobek najlepiej rób nowe postacie dropy.

3. Jakie występują bosy gdzie i co z nich leci? http://www.mpcforum.pl/topic/902179-imperiummt2dedyk/

4. mam 85lv , buffką 83 expić razem w v2 czy oddzielnie? Oddzielnie .

5. czy te muszle można wyłowić czy małże nie pamiętam o.OTo są małże i można je wyłowić ew. z Ryby zabitych możesz mieć małż.

6. czy na 85 kupić pd i expić z pd i czy jak expie we 2 osobową grupę to to idzie razem czy tylko dla mnie ? Idze po równo. Najlepiej jak poexpisz bez PD'ka

7. jak robić eq? tak żeby było dobre pod exp . Woj body. HP,ABS na Strzały,Miecze i Potwory ew. Diabły etc. To bony i najlepiej expić w staleczce,eq z nieb łez i broń z sr. 40+

8. słyszeliście o tym progu levelovym? o co chodzi?

9. wie ktoś może kiedy następny ox? i jakie nagrody? i pytania? To pytanie najlepiej do Administracji

10.te małże czy tam muszle są po 100kk u handlarza jedna ! skąd wziąść na nie kasę ?! Najlepiej dropić i łowić te małże na FB.

11. jest ktoś z mpcforum kto tam gra? ja nie gram :>

Te wszystkie pytania są do imperiumMt2 z góry dzięki każda odpowiedż nagradzana lajkiem :)!

jak się mi coś przypomni to zedytuje!

Opublikowano

Co do pytania nr3 dalej nie wiem bo nie pisze nic i wogóle cienko prezentacja zrobiona.

edit. z kąd wziąść fb i jakiego na ten server do tego , czy musze mieć kamer moda i znów pl pobierać?

nic z tego nie da się tych kolorowych małzy wydropić :/

Wbiłem buffce 90lv teraz eq zrobie jakie robić tak żęby było pvp , and exp?

1341833700-U255743.jpg
Opublikowano

250 Atak/ 3k pz + kd specjalne na staty, ewentualnie pz. kolorowe malze na metkach + 50 , wszystkie szkaty bossow oraz z czestych eventow na serwerze. Pozdrawiam oraz zapraszam.

sygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...