Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie moge znalezc moda

SmokeEveryDay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chce miec dostep w gta sa do liberty city, bo jest tylko 1 misja tam a pozniej juz nie mozna poleciec do liberty city

Podczas normalnej gry czasami bym sobie tam jezdzil, bo fajne te miasto a na dodatek zima tam panuje :D

Opublikowano

Ty wiesz, ze to jest tylko mala czesc Libery City? Jest sposob na TP. Jak bede na kompe to wyedytuje i ci go tutaj podam. Mowie ci, ze tam obiekty koliduja tylko gdzies 10 m w prawo od budynku i ta droga w dol. O reszcie nawet nie mysl bo bedsiesz spadal za tekstury.

Opublikowano

To mowisz ze nie ma sensu nawet sie tam teleportowac?

W sumie to co sciagnalem to mi dziala na czystym gta sa.

Bo chodzilo mi tez o takiego moda gdzie wejde w gta sa i bede mogl normalnie misje robic te ktore sa w gta sa, bo ten mod co ja mam to nie ma zadnych misji

Opublikowano

Aaa. Rozumim chciales sobie wybierac misje, zeby moc sie tam TP. Ale mam dla ciebie pocieszenie. Na nie których serwerach jest wgrany skrypt. Mysle, ze bardziej na MTA. Bo w SAMP lagowalo by za bardzio

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...