Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P]Czarny ekran~Gas/Fire

CziterAmatorxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka . Mam laptopa z win8 i jak gram w CA , i gdy oberwe granatem gazowym czy tym ognistym to wszystko jest czarne , a na Cabin Fever na Fireteam jak wyjde z domku to samo i widze tylko strzały i oczy zombiaków , jak wejde do domku , lub gaz minie to juz normalnie jest. Wiecie o co chodzi? Mam najnowsze sterowniki do karty graf. i chyba Directx 9.0

wuo1.jpg

Opublikowano

Aktualizowałem , pisało że mam aktualne , ponadto robiłem reinstall. Nadal...

Usuń sterowniki karty w menadżerze zadań i zainstaluj nowe z neta. Directa też na najnowszego zaktualizuj.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Wiem że instalowałem dx 9.0 , a co do sterowników do za bardzo się w tym nie orientuje , nie wiem chyba jakie mam pobrac .

Jakie masz GPU ? Podaj najlepiej dokładny model .

9368_gold.png

Opublikowano

Mam directx11 , i właśnie z kart. graf. pisze mi Intel® hd graphics , a przybl. całkowita ilość pamięci do 1664Mb.

Ja będę niestety dopiero później , jeśli można to poprosze o jakieś ew. rady , chyba że coś jeszcze chcecie wiedziec ... Jbc mam Lenovo B590 , może się przyda...

wuo1.jpg

Opublikowano

Mam directx11 , i właśnie z kart. graf. pisze mi Intel® hd graphics , a przybl. całkowita ilość pamięci do 1664Mb.

Ja będę niestety dopiero później , jeśli można to poprosze o jakieś ew. rady , chyba że coś jeszcze chcecie wiedziec ... Jbc mam Lenovo B590 , może się przyda...

Intel® hd graphics 2000, 2500, 3000, 4000 czy może jeszcze inną ?

http://shp.net.pl/files/details/intel-hd-graphics-driver-dla-windows-7.html

proszę stery

9368_gold.png

Opublikowano

W menu start wpisujesz menedżer urządzeń-> Karty graficzne-> Klikasz na swoją kartę-> Sterownik-> Odinstaluj. I potem wgrywasz te najnowsze.( z neta)

Opublikowano

Nom , pisze Rodzina Kart Graficznych Intel® HD Graphics. Ponadto pisze mi że sterowniki które pobrałem nie spełniają wymagań czy coś tam , a pobrałem tam win 7/8 64bit.

wuo1.jpg

Opublikowano

Dalej ten sam problem po zainstalowaniu sterów.

Na pewno to nie ma znaczenia , podczas instalacji , po pobraniu downloadera , gdy wciskam Install , przez chwile nic się nie włącza , po jakimś czasie razem z instalatorem włącza się Error coś z Dll , ale odrazu po tym wciskam instaluj i normalnie dalej, Więc chyba nie w tym problem. Chyba nic się z tym nie da zrobić.

wuo1.jpg

Opublikowano

Ok, a propo , no bo nie pisze mi Zadne intel hd graphics 2000+ tylko same Intel HD Graphics.

Ten laptop ma hd2000 bo już sobie znalazłem w necie . Da się zrobić na pewno, tylko daj dokładny komunikat błędu. Zapewne wystarczy wrzucić do folderu Windows32/64 ddlke z neta

9368_gold.png

Opublikowano

Ja mam to samo.Kiedys byl sposób i umnie dzialal ale po jednym z patchów przestalal dzialac.Taki blad jest w wiekszosci kart Intela.Czarny ekran jest w gazie,ogniu i medkicie.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja mam taki sam problem, i nie wiem co z tym zrobić :(

Masz kartę intela? Jeśli tak to nie poradzisz nic zbyt. Zaktualizuj stery do karty graficznej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...