Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Zagralbys na takim serverze ?

Dewe

Zagralbys ?  

11 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz ?

• Tak
      7
    • Nie
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yol, mam takie pytanko. Mianowicie z kolga chcemy zrobic serwer ( chyba 1 taki w polsce ) i pytanie brzmi czy zagralbys na takim serwerze ? Na owym servie chodzilo by o to iz na Ziemi byl wielki wybuch nuklearny, musisz chowac sie pod ziemia i tam zdobywasz surowce ( w kopalniach, tam by sie respily automatycznie surowce ), chodzisz po cave, itp itd. Bylby rowniez teleport do dzialek na Ziemi, jednak by wyjsc na Ziemie musialbys np zdobyc 5 diamentow 10 zlota i 5 zelaza, jezeli juz bys wyszedl to moglbys kupic sobie dzialke i budowca tam swoj dom, na serwer cos bysmy dodali by bylo jeszcze lepjej, pytanie brzmi czy fajny bylby taki serwer ? Prosze o szczerosc :)

Opublikowano

No pomysł niezły ale jak byś robił narzędzia skoro drzewa rosną na górze, chyba że pod ziemia byś zrobił jakieś hodowlę to spoko :-P

Opublikowano

Dzieki za opinie, czekam na wiecej ^^. A pytanko, ile slotow by mial miec ten serwer ? Bo za bardzo nie jestem przy kasie i nie stac mnie niestety na wiecej niz 20-30

Opublikowano

Pomysł nawet. Lecz byście musieli zrobić parę pluginów ,ponieważ na pewno ktoś by się wykopał na powierzchnię i by pisał.

,,Jestem koksem chodzę po powierzchni i żyje,,

Oczywiście wszedłbym na ten serwer ,a jak by mi się spodobał to bym regularnie grał.

1389013572-U595569.jpg

Opublikowano

@Up Prawdopodobnie byly by wszedzie cuby i tylko na tych pokojach co surowce itp beda to bedzie mozna :)

Opublikowano

Jak tak to extra ;) A co do ilości slotów to na początek dać z 15-20 lub 15-10 by sprawdzić zainteresowanie ,a następnie dokupić.

1389013572-U595569.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem to się szybko znudzi i jeszcze te 20 slotów to jest za mało pewnie pluginów też pisać nie umiesz a to co piszesz to bardzo podobne do serwerów typu prison

936131400425106482086.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...