Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pan legacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

super poradnik, też nie lubie greków, mają bardzo długie nicki i ciężko wpisać je na lolkingu to jest największy minus.

osobiście grałem z kilkoma grekami i stwierdzam, że wychodzą z meczu za każdym razem kiedy jestem z nimi w grze.

poradnik 10/10

Opublikowano

Temat zgłoszony, hejtując greków jesteś taki sam jak oni. Pozdrawiam.

Gdzie tu jest heit? ;<

@top

Przejrzyście, z interpunkcją po prostu pięknie ;)

<>

Opublikowano

up zamknij dupe

Ta wypowiedź aż emanuje niskim poziomem inteligencji równym temperaturze pokojowej. A co do "tutka"... Hejtowanie greków nie ma żadnego sensu, napędzacie tylko koło hejtu, ale jak ktoś wjeżdża na polaków to jest ogromny ból dupy. Hipokryzja.

Opublikowano

a ja uważam, że jesteś idiotą tak jak oni;/ jak widzę debili z polski z PL nickiem albo POL... czy jakieś "dziurawe majtki" czy "666jezuschrystus" to już wiem, że bd ogar w :O

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

a ja uważam, że jesteś idiotą tak jak oni;/ jak widzę debili z polski z PL nickiem albo POL... czy jakieś "dziurawe majtki" czy "666jezuschrystus" to już wiem, że bd ogar w :O

Napisał ten Kto ma Jezusa na avatarze :D

@top Poradnik bardzo dobry, dużo w tym prawdy. Łatwo można próbować pisać w ich języku, wystarczy używać spacji w dziwnych miejscach. Przykład: al amako ta

Opublikowano

@ha chyba nie zrozumiałeś ale co ktoś taki jak Ty może rozumieć

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

udaja glupich a tak naprawde oni juz tacy sa

Eune, I suppose...

Czytając ten poradnik aż kipisz nienawiścią do greków. Pamiętam jeszcze jak wcześniej na Eune uważano ruskich, że nonskill i takie tam... aż tu nagle pojawiło się Moscov 5 i wielkie oczy całej społeczności LoLa, że skill na ++

W zasadzie to nie wiem co to ma wspólnego z grą w LoLa, są tu informacje jak rozpoznać Greka i wątek dot. flejmu na nich. Po prostu przestań oceniać po narodowości, bo nie od tego zależy skill w LoLu.

Opublikowano

Wiesz sami nie jesteśmy lepsi od Greków. Zapewne tego nie rozumiesz wiec wyjaśnię ci dlaczego tak jest:

"Jak rozmoznać Polaczka"

1. Jego nic zazwyczaj zawiera końcówkę PL ma dużo cyfer bo cieżko nick wymyślić. Może też być po polsku np. turbosmizioplacek czy jemmarchewki.

2. Wywodzą sie z dziwnego kraju gdzie język jest zrozumiał tylko dla nich.

3. Zazwyczaj znają podstawy angielskiego i używają go w sposób następujący: lol go afk, noob feeder report pls czy i go afk fck noob team.

4. Gry kończą sie płaczem Polaczka ze noob

team miał i reportuja wszyskich miejac staty 2/8/0.

5. Można go spotkać prawie w każdej grze i zazwyczaj ryją sie na mida bez względu na team. Potem ofc feeduja tam.

6. Lubią zwalać winę na greków czy ruskówze sagorsi odnich.

7. Nie chcą sie przyznać do bycia Polakiem, a gdy zobaczy innego Polaka wyzywa go w niebo wzięte.

8. Na koniec zostali przegnani z westa z powodów powyszch.

Możecie mi dać % jeśli tez zwalacie na greków.

Pozdrawiam!

tumblr_o1840uKrwV1tv0tovo2_r1_400.gif

Opublikowano

Ja jeszcze nieogarniętego greka nie widziałem. Zawsze jak mam greka w teamie to wygrywam grę. Jak dla mnie gorsze są polaczki (nie mylić z polakami) którzy ciągle płaczą i ciągle piszą ,,noob team" (Mi też się to zdarza jak każdemu. Ale jak ci pójdzie 4 afk albo idą razem feedować i musisz sam grać to co zrobić? Nie mówię, że jestem pro. Też mi się zdarza. Tylko, że ja nigdy nie feedowałem specjalnie.). Zdarza się ogarnięty team cały z polaków. Nie zwalać wszystko na team albo greków bo sami nie jesteście bardzo dobrzy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...