Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Skrypty Draenor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Jest ktoś w stanie upnąć mi skrypty z binki draenora? - od razu mówię, że jestem nobem i nie potrafię sam rozpakować.

Będę wdzięczny, pozdro.

Opublikowano

Wyznaję zasadę, że jeśli już tak bardzo chcesz komuś coś podwędzić, to się wysil i zrób to sam. To samo się tyczy wyciągania innych rzeczy z Clientów...

No chyba, że chcesz, by coś co Cię interesuje w innym cliencie, stało się "normą" wśród wszystkich serwerów.... Jeśli jeszcze nie umiesz wypakować binki, to masz świetną motywację, by się tego nauczyć (jest masa tutoriali) - lepszej motywacji mieć nie będziesz.

Tyle na ten temat...

Opublikowano

Wyznaję zasadę, że jeśli już tak bardzo chcesz komuś coś podwędzić, to się wysil i zrób to sam. To samo się tyczy wyciągania innych rzeczy z Clientów...

No chyba, że chcesz, by coś co Cię interesuje w innym cliencie, stało się "normą" wśród wszystkich serwerów.... Jeśli jeszcze nie umiesz wypakować binki, to masz świetną motywację, by się tego nauczyć (jest masa tutoriali) - lepszej motywacji mieć nie będziesz.

Tyle na ten temat...

Ale o czym Ty do mnie rozmawiasz? :O

Ta binka była już wypakowana na forum, tylko wygasły linki.

Pozdro. :D

Opublikowano

Do mnie mówisz? :O

Proszę tylko o reupload, chcę nauczyć się jak pisać skrypty. :)

Dobrze powiedziane uczyć powiadasz mało masz tutów na forum? myślisz ze szykra miał odrazu gotowca? sam to zrobił na pewno troche mu to zajęło trochę poszanowania dla czyjejś pracy ... a ty chcesz ctrl+c and ctrl+ v heh złodziejstwo jak nic , i nikt na pewno ci nie upnie tych plików :D

^^ Kliknij tutaj w dól ^^

"Narodowiec, nie nazista. Prawdziwy Polak - nacjonalista! Czołem!"

CaM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...