Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Oczekiwanie na połączenie

Lakus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Moj problem polega na tym, ze nie moge polaczyc sie z serwerem. Po wpisaniu ip oraz portu laczenie dochodzi do 11 i to wszystko :/ Wczesniej gralem normalnie. Teraz moze raz dziennie dam rade polaczyc sie... W czym tkwi problem?

Opublikowano

Gdzie się znajduje serwer? Jaki masz ping? Prędkość połączenia? Wiele rzeczy może mieć wpływ na to. Przykładowo ja mam ping na polskich serwach do 60 a nie mogę się połączyć z serwerem w Indiach przykładowo :)

Nasza stronka o Cod4 i Team'ie:

www.livetokill.pl

b_560_95_1.png

Opublikowano

A może to wina serwera, a nie łącza? Masz ten problem ze wszystkimi serwerami?

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

Serwer znajduje sie w polse, ping 20-35, internet mam 8mb, noca 16. Serwer jest 24/7 wlaczony, gram na nim od hm... ponad pol roku, wiec watpie, zeby to byla wina serwera. kaje, tak, mam tak ze wszystkimi...

Opublikowano

Dałbyś zdjęcie konsoli po nieudanym połączeniu?
Również chciałbym poznać ping na codauthorize.activision.com

Dzięki!

#EDIT: Po wpisaniu IP i PORTU? Nie działa Ci przeglądarka serwerów wbudowana w grze?

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

Emblemat... serwer oplacam wraz z spora grupa ludzi... wiem kiedy jest resetowany.

kaje no wlasnie nie dziala.... tak samo jak ta strona ktora podales heh.,

*

Opublikowano

To nie adres www.

Start > Uruchom > cmd > ping codauthorize.activision.com

Zrób zdjęcie konsoli ;-)

Opublikowano

Czasami jest tak, że nie można się połączyć, ale to nie nasza wina. Dużo razy przez to przechodziłem i wszystko wracało do normy po paru godzinach/dniach ;). Sam napisałeś, że grałeś na tym serwerze bez żadnych problemów i nagle nie możesz się połączyć - problem leży po stronie act.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...