Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban za komendę "refine 0 4"

Azris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Czy za używanie komendy "refine 0 4" w dt (ulepszanie dowolnego itemku) jest ban?

Ponoć ludzie pisali, że GM to wykrywa i zaraz perm.

Czy to prawda?

yyyyyyyyy mleko?!

Opublikowano

Pierwszy raz widzę taką komendę, jeśli działa to jest poważnie przydatna :D

Myślę, że możecie spokojnie jej używać do pierwszego bana. Pamiętacie jak kiedyś na PLu działały komendy wbijające górnictwo i dowodzenie? :D

Teraz to poblokowali (już dawno) ale skoro tego nie zablokowali to ich błąd.

Co do bana, to może być na 2 tygodnie, max miesiąc. Za mod'a jest ban na miesiąc (za 1. razem), a za wpisanie takiej komendy? pff...

Także ja bym się nie obawiał, jak raz wyłapiesz za to bana to po prostu potem nie używaj, ale na pewno nie będzie to perm.

Opublikowano

co to za komenda pierwsze słyszę żeby można było ulepszać jako dt.

Nie, chodzi o to, że nawet jak masz jubilera, to możesz ulepszać broń.

Za pierwszym razem nie powinieneś wyłapać perma :P

Opublikowano

aha czyli i tak musze stać na piętrze z kowalem. a można ulepszać raz czy pare razy?

Można ulepszyć 1 raz tą komendą a 2 normalnie u kowala, lecz normalnie to już standard , brońmistrz = broń.

Trzeba być na piętrze z kowalem, słyszałem że czasami też działa na pieczęciach.

//Mamy od tego dział.

Opublikowano

Można ulepszyć 1 raz tą komendą a 2 normalnie u kowala, lecz normalnie to już standard , brońmistrz = broń.

Trzeba być na piętrze z kowalem, słyszałem że czasami też działa na pieczęciach.

Tak, to prawda.

Polecam sprawdzać na każdym piętrze.

Mi wyszło ulepszenie przed pieczęciami.

Po królu ulepszyłem drugi raz .

@Topic:

Raczej ban na 30 dni, gdyż posługujesz się modem KaMeRa, a za moda jest ban 30 dni(bynajmniej tak było kiedyś..) .

Opublikowano

Jak użyć tej komendy refine ? Może ktos napisac na pw jak to dokladnie dziala ?

dajesz item który chcesz ulepszyć w pierwsze miejsce w eq

klikasz f7 wpisujesz refine 0 4 i wyświetla się komunikat czy ulepszyło czy nie.

Aby działało to wgl musisz pójść na dt, zabić króla aby pojawił się kowal i masz jedną próbę ulepszeń bez ulepszaczy

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Szansa na bana jest, ale śmiało używaj do pierwszego bana - jakieś dwa tygodnie możesz dostać.

Opublikowano

Bana dostać nie powinieneś bo KMR blokuje wysyłane logi ... a tak ogólnie to jak ona działa??

U kowala na dt ulepszasz niezależnie jaki kowal bd np u płatka ulepszasz miecz.

1378747514-U216092.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...