Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy to normalne ?

JestemPolakiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
beztytuuwhw.png

Mhmmm czy to normalne, ranked i 3 afk -,- ? oczywiście z ezrealem i tak graliśmy do 40 min i się utrzymywaliśmy

w dodatku yorick feed na początku - 0:12

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

taka sytuacja hehe , ale riot na wyjebane na afk , według mnie być winno jak w dota jak jest afk to można wyjść z gry bez kary i gra nie zapisuje się itp ale riot musi balans postaci , a w dupie z balansem graczy ... Taki afk powinien sprawiać że gra jest anulowana . Lub gracze z afk jakieś bonusy do g/per 10 , czy coś , ale oni wolą jakieś honory zrobić...

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

League of LEgends to aktualnie od jakiegoś roku gra dla dzieci znudzonych metinem lub kompletnych nieudaczników życiowych ( patrz top teamy ) .

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Moim zdaniem bardziej ten temat pasuje do działu "Media".

@t

3 afków nie zdarza się codziennie, trzeba podziwiać :D

Od której minuty afczyli?

Gj za wytrwałość :D

279981407253602336505.png
Opublikowano

hmm ja też pare razy tak miałem nawet w zeszłym tyg na rankedzie graliśmy z kumplem duo bot, top nafeedował mid również potem jungler się wkur*** i wyszedł po tym top i mid, i tak 2v5.

odgoblinamordu.png

Pomogłem daj "Like"

Opublikowano

Ja to dopiero dzisiaj miałem jazdę w grze. Grałem z 2 graczami w premade co pokłócili się o to na jaki komunikator wejść, jeden chciał na skype, 2 na Ts. Skończyło się na tym , że w 3 minucie obaj wyszli z gry, ponieważ 1 napisał że jak nie wejdzie na skypa to wychodzi :)

Opublikowano

wiecie co jest zajebiste i co widać na zrzucie?? Kolega dał kolesią honor xD

Edit : uu kurde ale wtopa ^^ zapomniałem totalnie hehe ,

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

wiecie co jest zajebiste i co widać na zrzucie?? Kolega dał kolesią honor xD

Zajebiste jest to, że nie można dać honora osobie co wyszła z gry geniuszu :)

muzyka w sygnaturze :x.

Opublikowano

Hahaahah co to kur*a ma być? Ty się chwalisz czy żalisz? Ja wczoraj dwa razy z rzędu 4 afk.. w pierwszej na poczatku już 2 nie było potem dwóch frajerów co jeszcze zostało powiedzieli że pierdolą taką robotę (supp i jungler <3 ) i zostałem sam na midzie... długo ta gra nie trwała ;] A w drugiej od początku do końca 4 afk hahaahha.. a ty z tymi 3 wyjeżdżasz lolz.. dlatego pora szukać teamu na tym forum ;]

Opublikowano

Hahaahah co to kur*a ma być? Ty się chwalisz czy żalisz? Ja wczoraj dwa razy z rzędu 4 afk.. w pierwszej na poczatku już 2 nie było potem dwóch frajerów co jeszcze zostało powiedzieli że pierdolą taką robotę (supp i jungler <3 ) i zostałem sam na midzie... długo ta gra nie trwała ;] A w drugiej od początku do końca 4 afk hahaahha.. a ty z tymi 3 wyjeżdżasz lolz.. dlatego pora szukać teamu na tym forum ;]

Pic or didnt happen

Opublikowano
  • Mhmmm czy się chwalę ?? nie raczej pokazuje jak system riot jest popierdo****

Nie, nie dałem honor tylko report, tylko ezrealowi dałem honor za wytrzymałość, że wytrwał ze mną do 40 min.

Szukać teamu hmm mam tyle, że nie zawsze jest czas w tym momencie grać.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Lol się zjebał, w ogóle te gry komputerowe powinny być zakazane, by ludzie znów wychodzili na podwórka , grali w piłkę spotykali się ze sobą , anie tylko na piwo/jointa... !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...