Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak przytyć

SlideShow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Jest problem jakby tutaj sobie przytyć , jem jak poj**any . Serki , wędliny, kiełbasy, ryby, jajka, wszystko i dużo . I nic po mnie nie widać. Co robić ?

Opublikowano

ZAWSZE BĘDZIESZ CHUDY, TY CHUJU!

Nie no, niektórzy po prostu przytyć nie mogą, masz szybką przemianę materii czy jak to tam leciało. A jak chcesz juz przytyć bez względu na wszystko to wpierdzielaj te niezdrowe zarcie i siedz 24h przed kompem, ale tego osobiscie Ci nie polecam bo jedyne co nabierzesz to tłuszczyk. Nie wiem ile masz lat, ale ja w gimbazie wazyłem 50kg i z wiekiem coraz więcej mi przybywało. To nie tak ze odzywiałem się niezdrowo+ mało sportu, nie. To po prostu.. no rosniesz. Człowiek się rozwija, kosci rosną i tak dalej. ;p

Opublikowano

ZAWSZE BĘDZIESZ CHUDY, TY CHUJU!

Nie no, niektórzy po prostu przytyć nie mogą, masz szybką przemianę materii czy jak to tam leciało. A jak chcesz juz przytyć bez względu na wszystko to wpierdzielaj te niezdrowe zarcie i siedz 24h przed kompem.

jesli chce nabrac masy powinen stosowac odpowiednia diete bogata w weglowodany i białko + ćwiczyć a nie wpierdalac jakieś gówno... nie jestem jakimś jebanym dietetykiem ale z tego co wiem tak jest

Opublikowano

No jestem 3 gimbaza (pare miesiecy i wychodze ;D) I waze wlasnie 50-52 kg srednio. Ale co prawda to prawda że większość dnia to ganiam za piłką ;D

Opublikowano

No jestem 3 gimbaza (pare miesiecy i wychodze ;D) I waze wlasnie 50-52 kg srednio. Ale co prawda to prawda że większość dnia to ganiam za piłką ;D

No ja w pierwszej gimbie tyle wazyłem, jak wychodziłem 74kg.

jesli chce nabrac masy powinen stosowac odpowiednia diete bogata w weglowodany i białko + ćwiczyć a nie wpierdalac jakieś gówno... nie jestem jakimś jebanym dietetykiem ale z tego co wiem tak jest

No prawda, prawda. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...