Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kupno funds

Arevik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupuje właśnie fundsy za smsa 7zł. Mam 25 na koncie. W trakcie wysyłania smsa pada mi bateria, biegiem lece po ładowarkę, w międzyczasie dostaje potwierdzenie na stronie. Włączam telefon, przychodzi raport dostarczono, ale na koncie mam 10 zł! Wzięło mi kase za wysłanie dwóch smsów, ale raport doszedł jeden i mam jednego smsa w wysłanych. Jakim kurwa cudem? Jest jakaś szansa na odzyskanie kasy? Lecą lajki za pomoc

Opublikowano

Wchodziłem w support, ale tam trzeba opisać po angielsku problem(chyba). Btw miałem na koncie 25 z groszami, odjąć dwa smsy po 7,38 zostało mi 10,99zł na koncie

Opublikowano

hmm ciekawa sprawa.... szkoda pisać do supportu o marne grosze.... zkoda nerwów na takie zabawy... no miałeś pecha cosik poszło po drodze nie tak :) supoort będzie Cie odsyłał do innych supportów i tak dalej.... zabawa trwa , wiem coś o tym :)

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...