Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie chce mi sie wlaczyc lol.

qwerf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiec tak dzis odebralem kompa naparwilem wszystko nowe system itp i dalem lola na pendrive i na laptopa. I jak wlaczam pokazuje mi logo lola i po tym nic i czekam czekam... zadnego bledu ani nic... Wiecie co zrobic? Help

Opublikowano

Dałeś cały folder czy instalkę ? Bo jeżeli folder to Ci tak nie zadziała, musisz zainstalować, aby Ci to zapisało w rejestrze na komputerze.

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

@up

Nie pisz tak jak nie testowałeś.

Działa z pendrive, o ile ma się C++ 2010 Redistributable Packpage, DirectX (chyba oczywiste), .Net Frameworka 3.5, Adobe Air, oraz któryś z nowszych Internet Explorerów (nie pamiętam który). Przy czym przy uruchamianiu lola powinien wyświetlić się jakiś błąd, że brakuje DLL, albo coś.

@topic

Dlatego rada na początek: zainstaluj te programy.

Opublikowano

Właśnie antywirusy najczęściej blokują. Czasem może ci się to powtarzać po aktualizacjach (albo antyvira albo LoL'a - tu rzadziej). Najlepiej to dodaj folder z lol'em do wyjątków i nie będziesz miał problemów nigdy :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Mam ten sam problem i wydaje mi się że antyvirus blokuje bo go aktualizowałem , lecz nie wiem co zrobić żeby wszystko działało. Pomoże ktoś ? Z góry dzięki :D

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Siema , wiem że odkop ale dzieje mi sie to samo i nic nie działa , na XP normalnie mi działał tylko po zainstalowaniu WIn 7 zaczęły się problemy .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...