Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Błąd podczas łączenia się z serwerem

AveRa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie. Gram na serwerze ExtremeMT2 s2 i mam pewien problem. Raz na jakiś czas, zdarzy się tak, że po dłuższej grze (Tak z 2-3H) po zmienieniu channela (Na Extremie jest do tego specjalna opcja w menu - dla tych co nie wiedzą) wyrzuci mnie do menu loggowania i pokaże się słynna maksyma "Błąd podczas łączenia się z serwerem"... No i tu mam pytanie. Wie ktoś czemu się tak dzieje? Inni grają, a ja mam ten problem. W sumie nie tylko ja. Mam kilku znajomych, którzy borykają się też z tym. Wie ktoś czemu się tak dzieje/jak temu zapobiec?

Opublikowano

Może po prostu Klient Extream jest niezbyt bardzo dopracowany?

Skoro nie tylko ty masz taki problem. Spróbuj Reinstall Clienta gry najlepiej świeżutko pobranego na inną partycję np. D.

Opublikowano

@Up Dużo osób to ma, ale słyszałem, że da się jakoś temu zaradzić. Dużo osób to ma, ale nie wszystkie... Właśnie pobierać nie zamierzam z prędkością 50KB/s... Jakieś inne sugestie?

Opublikowano

@Up Zastanawiam się, czy nie uznać tego jako spam. Przeczytaj może, co piszę, a potem nabijaj posty. Chodziło mi o to, czy jest jakaś wina po mojej stronie, że pokazuje mi sie ten komunikat.

Opublikowano

Ech, w takim razie lipa. Dziękuję wszystkim za odp. Z tego co widzę, to muszę się do tego przyzwyczaić -.- Temat można zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...