Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] TES V Skyrim wyłącza się.

Nanana510

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, mój problem polega na tym że gdy włączam gre, pojawia się logo smoczek i wywala mnie do pulpitu. Nie rozumiem dla czego, przed zakupem gry oglądałem różne fora aby sprawdzić czy Skyrim mi ujdzie, wyszło na to że tak. Gdy kupiłem gre i ją instaluje pisze ze mój procesor nie spełnia minimalnych wymogów gry, mimo jak sprawdzałem szczególnie swój procesor w internecie użytkownicy pisali że powyżej 2Ghz i uciągnie. Więc odpaliłem Game Booster 3 i odpaliło ale w bardzo małym ekranie. Więc poszeprałem chciałem zwiększyć ekran i powtórka, gra znów się wyłącza. Próbowałem re-install ale nic to nie dawało.

Mój komputer:

Procek:Intel Core i3 2330m 2.30Ghz

Karta Graficzna AMD Radeon HD 6470M

System Operacyjny: Windows 7 Home Premium 64bitowy.

RAM:4GB/

DirectX 11.

Pomoże ktoś ?

Opublikowano

Sterowniki są najnowsze ale, będzie troche trudno zainstalować na innym komputerze. Nie posiadam drugiego. Byłem w sklepie i wymienili mi gre, ale to nic nie dało. Da się coś w ogóle zrobić czy musze zainwestować w nowy komputer ?

Opublikowano

Sterowniki są najnowsze ale, będzie troche trudno zainstalować na innym komputerze. Nie posiadam drugiego. Byłem w sklepie i wymienili mi gre, ale to nic nie dało. Da się coś w ogóle zrobić czy musze zainwestować w nowy komputer ?

No jak ci nic nie pomaga to najlepiej jak być zainwestował w lepszy komputer niż masz ten teraz.Bo jeżeli ci podstawowa pomoc nie pomaga to nic już nie możemy zrobić.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

No ale za nim kupiłbym ten nowy komputer to da się jakoś powrócić do ustawień jakich grałem za programem Game Bosterem ? To małe okienko przynajmniej.

Opublikowano

Instalowałeś jakiekolwiek mody?

Startup crashe są najczęściej spowodowane niedogodnością plików w Data Files w Launcherze, czyli przez mody.

Opublikowano

Diosminex jestem Ci wdzięczny zmiana patcha na starszy pozwoliła mi uruchomić gre. Teraz wystarczy spolszczyć napisy. Jeszcze raz dziękuje Ci bardzo. !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...