Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] cd-key.

ave_Tomasz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam otóż z pół roku temu zakupiłem cd-keya do Mw1

przez jakiś czas nie grałem i teraz znowu wracam do gry,tylko że miałem go zapisanego na kompie i jakoś go chyba skasowałem

czy przy instalacji gry wyświetli mi się ten klucz co poprzednio wpisałem,czy może gdzieś w rejestrze będzie zapisany?

z góry thx za pomoc ;)

[font=comic sans ms,cursive][size=5][i][b][color=#ff0000]ave Tomasz[/color][/b][/i][/size][/font]

Opublikowano

"zapisanego na kompie i jakoś go chyba skasowałem"

Dziwne xD Ale musisz posiadać orginal pudełko, płyte i gazetke bo tam jest cd key. Jak nie masz to musisz dopytać się ludzi co się nieźle na systemie znają.

Opublikowano

Start > Uruchom > regedit

Ctrl + F "Call of Duty 4" (Zaznacz 'szukaj tylko ciągi')

albo

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Activision\Call of Duty 4 HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Activision\Call of Duty 4 HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Activision\Call of Duty 4 HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Wow6432Node\Activision\Call of Duty 4

Jedne z tych będzie poprawne.

Następnie po prawej pokaże się klucz "codkey", o ile pozostał w pamięci.

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...