Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prośba] HeroZero

Zoko125

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam prośbę, możecie dodać nowe subforum dla gry HeroZero.

Adres do gry herozerogame.com/

Piszę to ponieważ gra stała się bardzo popularna i na pewno subforum się przyda.

Zapraszam do gry na świecie 4

Z góry dziękuje.

Pozdrawiam Zoko

Mały opis gry

Hero-Zero.jpg

Hero Zero to przeglądarkowa gra internetowa, w której wcielamy się w super bohatera. Po wygenerowaniu postaci pozostaje nam ustalić wygląd naszego avatara. System odpowiedzialny za kreowanie wyglądu superbohatera jest całkiem rozwinięty, więc możemy utworzyć całkiem unikalną postać. Już od pierwszych chwil spędzonych w Hero Zero można się zorientować, że jest to zakręcona produkcja. Możliwość zastosowania zgnieconej skorubki jajka jako maski to tylko jeden z wielu "dziwnych" elementów, raczej niespotykanych w konkurencyjnych grach.
Złoto oraz punkty doświadczenia zdobyć można w zamian za wykonanie różnych misji, które są dostępne przez specjalny telefon. Dostępne questy można podzielić na dwie zasadnicze, niezbyt wymagające kategorie. Pierwszą z nich są zadania wykonywane na czas, a drugą jest arena, która umożliwia walki z potworami. Ciekawą możliwością oferowaną przez Hero Zero jest system dueli, który pozwala nam na sprawdzenie się każdym graczem, o każdej porze dnia i nocy.
Podsumowując HeroZero to niezbyt wymagająca gra, w której proces rejestracji trwa parę sekund. Gra jest typowo "casualowa" i nie przypadnie do gustu wielbicielom wyrafinowanej rozrywki.

sygnatura.png

Opublikowano

Bardzo przyjemna i zarazem wciągająca gierka :)

Przyłączam się do prośby.

oficjalnelogo.png

Opublikowano

Ja dodam trochę od siebie: Gra do około 50 poziomu była bardzo fajna, lecz później zaczyna być strasznie monotonna. Jeszcze grcze którzy mają"oponki" są w znaczny sposób lepsi od nie płacących ... Wiele gier jest lepszych od hz, ja sam bym wolał aby taki dział miała gra goalunited, ale to już tylko taka moja sugestia...

Opublikowano

Jezeli tzw. "oponki" wystepuja to nie ma po co grac, to samo w metinie na polskim serwerze bylo, ale jakos to sie ustabilizowalo bo teraz latwiej zarobic, mozna miec na poty, itepe, itede.

OndteAw.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

tez chcialbym subforum setki tysiecy ludzi gra w hero zero a na forum.herozerogame.com same dzieci praktycznie są a tu by sie dawalo bugi itp

8709ec53e24606c931c5fe03ab37077f.jpg

Opublikowano

Zdecydowanie popieram , wręcz byłem zdziwiony kiedy obczaiłem że na MPC nie ma subforum do HZ. :P

22fu7of2onif.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...