Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

■ Survival Day2Play ■ [1.5.1][SV+Frakcje][140S][Dedyk]

gasacz

3 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba Ci si? serwer?

• Tak
      2
    • Nie
      1
  2. 2. Chcialby? ?eby?my co? zmienili?

• Tak, napisze w komentarzu co.
      0
    • Nie
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NIE POLECAM.

Spamują reklamą na czatach innych serwerów.

2013-04-12_190347_zpsa9c09950.png

Nie moja wina, że zamiast graczy macie lagi, więc z łaski swojej więcej się u nas nie pokazujcie, bo reklamowanie się w taki sposób to największa żenada.
I ktoś z administracji mógłby siedzieć na serwerze, bo widzę, że gracze milutko się wyrażają.
Choćby nie wiem jak ładny był serwer, jak dobrze zabudowany, to ekipa się liczy, więc (-)
Mam już szczerze dość takiego chamstwa.

Opublikowano

Ty chyba sobie w tej chwili ze mnie żarty robisz.
bangasacz_zpsa45fb558.jpg

I bez krępacji wrzucam z banem o takiej treści, bo to moje dokładne myśli na ten temat. Jeszcze się zapierać, no ludzie, bądźmy poważni.

Edit: Widzę, że usunąłeś post, brawo.

Opublikowano

masz racje, powinienem zamknac serwer i pozmieniac wszystkie hasla na randomowe i usunac minecraft, dziekuje ze ukazales/as mi moja prawdziwa nature.

Opublikowano

Nie sil się na ironię. Mało mnie interesuje co zrobisz z serwerem, interesowało mnie jedynie wystawienie opinii i widzę, że jest trafna, skoro próbowałeś jeszcze wciskać jakiś kit, że nie to miałeś na myśli nakłaniając kogoś do reklamowania serwera. Tego już nie udowodnię, bo zdążyłeś ów post usunąć. Tak, że co miałam zrobić to zrobiłam, satysfakcjonuje mnie to i życzę bardziej dojrzałych zachowań na przyszłość.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...