Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Muli po aktualizacji

StuntMan492

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Po aktualizacji gra wolno sie wczytuje,żeby cokolwiek się załadowalo musze czekać 2-3 min. Nie widzę graczy i poszukiwania skarbów. Przed wprowadzeniem osiągnięć wszytsko śmigało jak należy. Wy też tak macie czy to tylko u mnie tak jest :P? Prosze o pomoc. Pozdro

Opublikowano

Mój komputer ma dosyć dobrą konfigurację wiec spokojnie ciągnie na najwyższych. Problem tkwi w tym że coś jest z grą ponieważ np. żeby odebrać nagrodę czekam 3 min lub żeby wejść do tuningu samochodu też czekam 2-3 min a przed aktualizacją wczytywało się w 2-3 sec.

Opublikowano

Non stop pisze że to nie wina grafiki -.-. W grze nie mam żadnego zacięcia tylko wszystko ładuje/wczytuje mi się zbyt długo np. gdy odbierasz nagrode pojawia się wczytywanie i to wczytywanie trwa około 3 min.

Opublikowano

Ewidentnie to wina EA, bo mi też wszystkie ekrany ładowania wczytują się po 2 minuty, a neta mam dobrego i nigdy wcześniej nie trwało to tak długo.

Poszukiwania skarbów również nie ma.

Trzeba czekać aż to naprawią.

@EDIT

Spróbujcie zrestartować grę i zobaczcie znowu czy macie te problemy.

Ja uruchomiłem ponownie i mam poszukiwanie skarbów oraz ekrany ładowania są tak krótkie jak wcześniej.

Chociaż przyznam że sama gra jakby bardziej "zamula".

Opublikowano

Mnie nie zamula, grałem na multi i w dowolnej i podczas uruchamiania nic nie odczułem. Gram na max detalach.

Tylko z tymi osiągnięciami coś nie tak. Nałożyłem chyba ze 100 naklejek, Zakończ tunning i nic.

Resetłem grę, dalej nie zaliczyło. Tak samo jest z malowaniem i wzmocnieniami.

Wy też tak macie?

Opublikowano

A ja mam inny problem, po tej aktualizacji nie widzę graczy. W okolicach zawodów przecież zawsze było pełno grajków, a teraz stoją ze 2-3 samochody. Też tak macie, czy to tylko u mnie?

Ja wlasnie mam ich strasznie duzo, wlasnie mialem o tym pisac.

Dalej nie zalicza osiagniec.

Wysłane z Tapatalk.

Opublikowano

@Flinn a jak myślisz da coś reinstal gry czy trzeba czekac aż naprawia bo troche mnie denerwuje taka gra że praktycznie nic nie da się robić.

Opublikowano

@Flinn a jak myślisz da coś reinstal gry czy trzeba czekac aż naprawia bo troche mnie denerwuje taka gra że praktycznie nic nie da się robić.

Myślę, że to powinno z czasem samo minąć.

Jak uruchomiłem wczoraj grę pierwszy raz po aktualizacji, to muliło niemiłosiernie, zrestartowałem i wszystko było ok, ale niektóre ekrany ładowania i tak trwały trochę za długo.

Według mnie ma to związek z wprowadzeniem tych osiągnięć i to przez nie tak zamula.

Mam nadzieję, że EA zauważy to i coś z tym zrobi.

Opublikowano

Zrob reinstallgry.

Lol.Robie reinstall gry i loguje sie normalnie, wyszystko pieknie, wylogowuje sie. Za powiedzmy 1h sie loguje i znowu ten blad, robie znow reinstall loguje sie, przejade 2 wyscigi, wylogowuje sie, che sie znow zalogowac i znow ten sam blad, i tak w kolko...WTF!?

Dodam, ze na stronke loguje sie normalnie, ale niemoge obejrzec swojego profilu, klikam profil i nic...

juz dziala, sciagnelem jakas aktualizacje i jest ok :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...